Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 02.07.2022. 09:30

Javni uvid u Nacrt Izmjene dijela Regulacionog plana dijela područja naselja Trn u opštini Laktaši - dio sekcije B (područje kod Alurola)

Izvor: Glas Srpske, 02.07.2022.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD LAKTAŠI

Načelnik

OPŠTINSKAUPRAVA

 Odjelјenje za prostorno uređenje

 

OBAVJEŠTENјE

 

"Obavještava se javnost da se Nacrt Izmjene dijela "Regulacionog plana dijela područja naselјa Trn u opštini Laktaši - dio sekcije B" (područje kod "Alurola") izlaže na javni uvid, u prostorije preduzeća "ACS studio" d.o.o. Ulica Milana Karanovića 53, Banjaluka i u prijemnu kancelariju Odjelјenja za prostorno uređenje Opštinske uprave Opštine Laktaši (broj 17), svaki radni dan u vremenu od 7,30 - 15,30 časova, u periodu od 11.07. do 09.08.2022. godine.

 

Za vrijeme javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišlјenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt Plana, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili iste dostaviti u formi dopisa Odjelјenju za prostorno uređenje Opštinske uprave Opštine Laktaši.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: