Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 23.03.2023. 09:01

Poziv za dostavljanje prijedloga i sugestija na Odluku o izmjeni dijela Regulacionog plana Centar-Jug 1

Izvor: Glas Srpske, 23.03.2023.

Republika Srpska

Grad Banja Luka

Gradonačelnik

Gradska uprava

Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1, Banja Luka

 

JAVNI POZIV

 

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 16.02.2023. godine donesena Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana „Centar-Jug 1" ("Sl. gl. Grada Banjaluka" br. 8/23).

Izmjenom Plana će biti obuhvaćen prostor između Gajeve ulice, produžetka Bulevara Cara Dušana, Đure Daničića i Jevrejske ulice u površini od 4,32 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka i prostorijama mjesnih zajednica „ Centar 1" i „ Bulevar", petnaest dana od dana objavlјivanja. Obuhvat Plana objavlјen je i na web siteu: www.banjaluka.rs.ba

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemlјištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

 

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka - Odjelјenju za pro-storno uređenje u formi dopisa do 07.04.2023. godine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: