Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 15.08.2023. 09:02

Javna rasprava o Nacrtu izmjena i dopuna Regulacionog plana poslovno-proizvodne zone Viduša, opština Berkovići

Izvor: Glas Srpske, 15.08.2023.

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA BERKOVIĆI

NAČELNIK

ODJELjENjE ZA OPŠTU UPRAVU

Broj:03/4-363-1/23

Datum:15.08.2023.god.

 

JAVNI POZIV

Odjeljenje za opštu upravu opštinske uprave opštine Berkovići organizuje:

JAVNU RASPRAVU NA KOJOJ ĆE SE RAZMATRATI STAV NOSIOCA IZRADE O PRIMJEDBAMA, PRIJEDLOZIMA I MIŠLjENjIMA KOJE SU DOSTAVLjENE TOKOM JAVNOG UVIDA U NACRT IZMJENA I DOPUNA REGULACIONOG PLANA POSLOVNO-PROIZVODNE ZONE „VIDUŠA",OPŠTINA BERKOVIĆI.

 

Javna rasprava će se održati dana 18.08.2023.god. sa početkom u 10,00 časova u sali opštine Berkovići. Pozivamo predstavnike nosioca pripreme, nosioca izrade, članove savjeta plana i predstavnike organa i pravnih lica iz člana 42. Stav 3. Zakona o uređenju prostora i građenju („Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 40/13,106/15,3/16 i 84/19) u čijem djelokrugu je: snabdijevanje vodom i odvođenje otpadnih voda, snabdijevanje električnom energijom, telekomunikacioni i poštanski saobraćaj, upravljanje javnim putevima, zaštita kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa, protivpožarna zaštita, upravljanje komunalnim otpadom i zaštita životne sredine, upravljanje poljoprivrednim zemljištem i seizmološka djelatnost kao i sva zainteresovana lica da prisustvujujavnoj raspravi.

 

NAČELNIK

Nenad Abramović

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: