Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 07.09.2023. 12:27

Prvo obavještenje za javnost o izlaganju Nacrta izmjene dijela regulacionog plana stambenog naselja Šargovac 1

Izvor: Glas Srpske, 07.09.2023.

Repubilka Srpska

Grad Banja Luka

Gradonačelnik

Gradska uprava

Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1, Banja Luka

 

PRVO OBAVJEŠTENjE ZA JAVNOST O IZLAGANjU NACRTA PLANA NA PONOVNI JAVNI UVID

 

Obavještava se javnost da će NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA STAMBENOG NASELjA „ŠARGOVAC 1" biti izložen na ponovni javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor uz magistralni put M4, a odnosi se na k.č.br. 145/9, k.o. Novakovići (n.p.J, u ukupnoj površini od 0,17 ha i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća „Acs studio" d.o.o. Banjaluka, Ul. Kralja Nikole br.13 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka, kao i prostorijama Mjesne zajednice „Šargovac", svaki dan osim subote, nedelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 15.09.2023. gpdine do 23.09.2023. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na web site-u: www.banjaluka.rs.ba

Za vrnjeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 23.09.2023. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: