Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 14.06.2016. 11:55

(produženje) Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Grada Širokog Brijega

Izvor: Akta.ba, 13.06.2016.

Produžava se javna rasprava Nacrta Prostornog plana grada Širokog Brijega u trajanju od 12.6.2016. godine do (uključivo) 12.7.2016. godine.

 

 

 

1. Produžava se javna rasprava Nacrta Prostornog plana grada Širokog Brijega u trajanju od 12.6.2016. godine do (uključivo) 12.7.2016. godine.

 

2. U tijeku trajanja javne rasprave izložit će se na javni uvid i to:

- tekstualni dio i

- grafički dio s kartografskim privicima

 

3. Uvid u Nacrt Prostornog plana moguće je ostvariti u Gradskoj vijećnici Grada Širokog Brijega od 8,00 do 15,00 sati svakog radnog dana. Nadalje, davanje primjedbi, mišljenja i prijedloga moguće je ostvariti i putem službene Web stranice Grada Širokog Brijega na adresi: www. sirokibrijeg.ba, na adresi: sirokibrijeg@sirokibrijeg.ba ili urbanizam@sirokibrijeg.ba. Informacije o Nacrtu Prostornog plana davat će stručni djelatnici Službe za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega.

 

4. Prezentacija Nacrta Prostornog plana, od strane Izrađivača, održana je 11.4.2016. godine.

 

5. Mišljenja, primjedbe i prijedloge o Nacrtu Prostornog plana građani, udruge i druge pravne osobe mogu dostavljati Službi za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Širokog Brijega, najkasnije do 12.7.2016. godine ili iste upisati u knjigu primjedbi koja će se nalaziti na mjestu javnog uvida, uz izloženi Nacrt Prostornog plana.

 

6. Mišljenja, primjedbe i prijedlozi moraju biti čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, uz adresu podnositelja, u protivnom se neće uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

 

7. Produženje javne rasprave bit će objavljeno putem sredstava javnog informiranja, te na oglasnoj ploči Grada Širokog Brijega.

 

GRADONAČELNIK

Miro Kraljević

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: