Novo prodajno mjesto Sarajevo-osiguranja u Starom Gradu

31.07.2019. 08:09 / Izvor: nap.ba
Novo prodajno mjesto Sarajevo-osiguranja u Starom Gradu

Najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini Sarajevo-osiguranje otvorilo je novo prodajno mjestu u Starom Gradu u Sarajevu u ulici Zelenih beretki 14.

Najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini Sarajevo-osiguranje otvorilo je novo prodajno mjestu u Starom Gradu u Sarajevu u ulici Zelenih beretki 14, navodi se u saopćenju društva, objavljeno na web stranici Sarajevoosiguranje.ba.

Novi prodajni centar Sarajevo-osiguranja uz prisustvo mnogobrojnih gostiju i presijecanjem crvene vrpce prošle je sedmice svečano otvoren i u Mostaru na adresi Lacina br. 2.

"U kontinuitetu radimo na širenju naših prodajnih mjesta, kako bi komunikacija između naših klijenta i nas bila što lakša", istakli su iz Sarajevo-osiguranja, prenosi Novinska agencija Patria.

Iz najvećeg osiguravajućeg društva u Bosni i Hercegovini najavljuju otvaranje i dva nova tehnička pregleda; u Velikoj Kladuši i Banovićima, koji će biti opremljeni savremenom opremom koja prati najveće evropske i svjetske standarde.

"Pratimo trendove razvoja tržišta osiguranja u svijetu, ne zaostajemo ni u jednom segmentu, zbog toga naše društvo svake godine bilježi sjajne rezultate", istaknuto je.

Sa 36,06 miliona KM premije u prvih šest mjeseci 2019. godine, što su podaci Agencije za nadzor osiguranja FBiH, Sarajevo-osiguranje se zadržalo na vodećoj poziciji među 12 osiguravajući društva u Federaciji FBiH, uz povećanje prednosti u odnosu na drugoplasirano Adriatic osiguranje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti