Heritage Hotel Krone - kruna bh. gostoprimstva

01.08.2019. 13:51 / Izvor: Akta.ba

Hotel Krone raspolaže sa 26 soba, pri čemu je gostima na raspolaganju i privatni SPA centar napravljen u stilu starih rimskih kupatila.

Heritage Hotel Krone sa novom upravom nastavlja ostvarivati poslovne rezultate koji daju prostora da se planiraju nove investicije, potvrdio je ovo za Akta.ba Haris Magrdžija, direktor Hotela Krone.

"Iza nas je period operativnih promjena, te smo uložili značajne napore i sredstva u razvoj ljudskih potencijala, a što je dalo očekivane pozitivne rezultate", navodi on.

Smješten na ulazu ilidžanske aleje kestenova, Hotel Krone je istinski dragulj u raskošnom mozaiku kulturne baštine Bosne i Hercegovine.  Stara zgrada izgrađena je još 1907. godine, i njena bogata historija prožeta je pričama o jednom zaboravljenom vremenu i ljudima koji su je pohodili.

"Konceptualno smo hotel baština zbog čega s posebnom pažnjom njegujemo vrijednosti bosanskohercegovačkog gostoprimstva, a što je naša najznačajnija karika na putu uspjeha", ističe Magrdžija.

Hotel Krone raspolaže sa 26 soba, pri čemu je gostima na raspolaganju i privatni SPA centar napravljen u stilu starih rimskih kupatila.

"Naša najveća komparativna prednost kao malog luksuznog hotela je u činjenici da poznajemo svoje goste i nastojimo kreirati atmosferu u kojoj se naši gosti osjećaju kao kod kuće. Slušajući povratne informacije, agencije i korporativni klijenti s kojima sarađujemo te gosti koji borave u našem hotelu to prepoznaju i veoma često nam se upravo zbog toga i vraćaju", navodi on.

Inače, Hotel Krone od samog otvaranja radi u skladu sa principima Halal standarda.

"Family friendly atmosfera i halal certifikat su kruna i potvrda našeg truda, rada i poslovanja", navodi direktor Hotela Krone.

Jedna od posebnosti ovoga objekta je i luksuzno opremljeni Cordoba restoran okružen zelenilom.

"Naš Cordoba restoran je idealno mjesto kako za poslovna tako i za porodična okupljanja, a jedinstvnu ponudu čine jela iz više svjetskih kuhinja koja su pripremljena od svježih namirnica u skladu sa halal standardom. Okružen zelenilom, naš Cordoba restoran je mjesto za opuštanje i uživanje u ljepotama prirode", zaključuje Magrdžija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti