Ekopak dobitnik Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti

20.12.2019. 09:43 / Izvor: Akta.ba
Ekopak dobitnik Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti

Odlične poslovne rezultate Ekopaka prepoznala je i potvrdila bonitetna kompanija u BiH Bisnode.

Prvi ovlašteni operateri sistema za upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom u Bosni i Hercegovini Ekopak d.o.o. dobitnik je ovogodišnjeg priznanja za kvalitetu poslovanja Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti. Odlične poslovne rezultate Ekopaka prepoznala je i potvrdila ugledna bonitetna kompanija u BiH Bisnode d.o.o koja je Ekopak svrstala u sami vrh bonitetno pouzdanih partnera.

"Drago mi je da je ova ugledna kuća prepoznala naš rad i kvalitetu, te da smo uspjeli zadovoljiti njihove stroge analitičke standarde. Ovo priznanje nam je dokaz da smo na pravom putu ka daljem razvoju sistema reciklaže ambalažnog otpada u vrlo izazovnim okolnostima tržišta Bosne i Hercegovine. To nam je snažna, dodatna motivacija za dalji rad kako bi postigli još bolje rezultate", kazala je direktorica Ekopaka Amela Hrbat. 

Ekopak je, u saradnji sa Federalnim ministarstvom okoliša i turizma, od samog početka aktivno radio na uspostavljanju održivog sistema reciklaže u BiH, a od 2012. godine do danas je predao na reciklažu više od 70.000 tona ambalažnog otpada.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti