Alibeg pored vizira, počeo proizvoditi i zaštitne pleksiglas pregrade

14.04.2020. 11:39 / Izvor: Akta.ba

Firma Alibeg iz Sarajeva nakon što je uspješno počela proizvoditi zaštitne vizire, proteklih dana svoju proizvodnju je usmjerila i na izradu pleksiglas pregrada za pulteve.

Firma Alibeg iz Sarajeva nakon što je uspješno počela proizvoditi zaštitne vizire, proteklih dana svoju proizvodnju je usmjerila i na izradu pleksiglas pregrada za pulteve kako bi se zaštitili radnici koji su u svakodnevnom kontaktu sa strankama, kazao je zaposlovni portal Akta.ba Adis Alilhodžić, direktor pomenute kompanije.

Alibeg je počeo i izradu dizajnirani vizira za djecu sa njihovim omiljenim likovima koji su prilagođeni njihovim veličinama.

„Radimo i brendiranje vizira za firme sa njihovim natpisima po želji“, rekao je Alihodžić, te napomenu kako je njegova kompanija veliki broj vizira donirala.

Policiji u KS su donirali 100 komada vizira, ambulanti policije 10, pomozi.ba 100 komada, Inspekciji KS 15 komada, Domu zdravlja Stari Grad 10 komada, Mercatoru 20 komada, Novoj BH 10, televiziji Alfa osam komada, HAYAT-u 15 komada, OSA pet komada, ambulanti i Domu zdravlja u Foči šest komada, induvidulalno medicinskom osoblju u domovima zdravlja, hitnoj, bolnicama, trgovcima i penzionerima 300 komada, Crvenom krstu 15 komada, TZS Goražde 10 komada, ZOKI-ju pet komada, GTS pet komad, te Pharmanovoj pet komada.

 

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti