Alma Ras otvorila svoj 20 butik, ovaj put u Doboju

08.08.2020. 08:22 / Izvor: Akta.ba
Alma Ras otvorila svoj 20 butik, ovaj put u Doboju

Poseban akcenat kompletnog asortimana stavljen je na pažljivo odabrane tkanine, evropskog porijekla, a odabrani modeli osvojit će simpatije svih žena .

Svečanom ceremonijom, 7. augusta, na adresi Nemanjina 56E, otvoren je prvi Alma Ras butik u Doboju, a 20 po redu u BiH.

Iz kompanije kažu da vjeruju da će ova lokacija, od sada postati prava mala oaza uživanja za sve one koji su željni kvalitetnih BASIC komada, ali i onih luksuznih, sofisticiranih krojeva za posebne prilike.

Poseban akcenat kompletnog asortimana stavljen je na pažljivo odabrane tkanine, evropskog porijekla, a odabrani modeli osvojit će simpatije svih žena koje se žele osjećati atraktivno i zavodljivo. Ovog ljeta, pored finog donjeg rublja, koji je veoma bitan faktor svake odjevne kombinacije, te pamučnih i viskoznih kombinacija za spavanje, poseban akcenat je na lepršavim haljinama.

Tu su i pojedini modeli koji se idealno slažu s ostatkom garderobe, a njihovo kombinovanje probudit će u vama prave male modne stručnjake.

"Zadovoljstvo nam je ponuditi stanovnicima Doboja i okolnih mjesta zaista kvalitetne, bh. proizvode, te čvrsto vjerujemo da ćemo opravdati epitet kompanije koja u svojoj ponudi ima isključivo kvalitetno donje rublje i spavaći program. Da su kupci brendova Alma Ras i Manners zadovoljni, dovoljno govori činjenica da na bh. tržištu poslujemo pune 22 godine“, riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti