Iznenada preminuo član Uprave Sparkasse Bank Nedim Alihodžić

21.08.2020. 10:42 / Izvor: Akta.ba
Iznenada preminuo član Uprave Sparkasse Bank Nedim Alihodžić

Alihodžić je tokom proteklih 14 godina rada i upravljanja timom bio jedan od bitnih oslonaca u dostignućima ove finansijske institucije.

Sparkasse Bank objavila je na svojoj internet stranici da je jučer preminuo dugogodišnji član uprave ove banke Nedim Alihodžić. Kako ističu, ovu vijest su primili s velikom tugom.

Navode da je Alihodžić tokom proteklih 14 godina rada i upravljanja timom bio jedan od bitnih oslonaca u dostignućima ove finansijske institucije. 

"Njegov izvanredan doprinos je obilježio naš put i dao pečat svemu što ime Sparkasse Bank danas predstavlja u BiH. Izgubili smo vrlo cijenjenog kolegu u Upravi Banke, izuzetnog menadžera i mentora našeg tima, a prije svega dobrog čovjeka čiji će odlazak ostaviti prazninu u svima nama. Zahvalni što smo imali stručnjaka i čovjeka kakav je bio Nedim Alihodžić u našim redovima, duboko smo ožalošćeni njegovim odlaskom. Upućujemo iskreno saučešće i podršku njegovoj porodici, bližnjima i prijateljima", navodi se u objavi Nadzornog odbora, Uprave i uposlenika Sparkasse Bank dd BiH na zvaničnoj stranici.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti