Firma MF Plus održala poslovnu edukaciju privrednicima Ilijaša

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Firma MF Plus održala poslovnu edukaciju privrednicima Ilijaša

Edukacija je trajala od 03.09. do 15.09. 2020. godine u Biznis centru Ilijaš.

16.09.2020. 15:38 / Izvor: Akta.ba

U sklopu projekta “Jačanje kapaciteta u oblasti preduzetništva i upravljanja bazama podataka kroz edukaciju uposlenih lica u privrednim subjektima i lokalnoj samoupravi”, Općina Ilijaš je kao projektnu aktivnost organizovala edukacije na temu: “Vođenje tima, razvoj poslovnih vještina i digitalni marketing”.

Edukacija je trajala od 03.09. do 15.09. 2020. godine u Biznis centru Ilijaš. Polaznici su bili privredni subjekti, mala i srednja preduzeća koja uspješno posluju na području općine Ilijaš.

Jedan od konsultanata na edukaciji bio je Asad Karišik, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti razvoja malih i srednjih preduzeća. "Potrudili smo se da razvijemo edukaciju koje imaju odnos 20% teorijskih predavanja i 80% vježbi, kako bi praktično primijenili najbolje svjetske prakse u oblasti razvoja timova visokih performasni i digitalnog marketinga", istakao je Karišik.

"Ovim putem bih htjela da se zahvalim svima koji su omogućili realizaciju projekta.Program edukacije je proveden veoma profesionalno i stručno. Kroz interaktivan pristup predavača i aktivno učešće aplikanata, te međusobno dijeljenje iskustava, znanja i vještina uspješno su ostvareni ciljevi ove edukacije. Udruženim snagama prepoznali smo mogućnosti za unapređenje poslovanja firmi u kojima radimo, kao i prilike za razvoj poslovnog okruženja na području Općine Ilijaš koje se mogu ostvariti saradnjom svih zainteresovanih subjekata” rekla je Anesa Softić iz firme Limsar d.o.o.

Ispred firme "MF Plus d.o.o. Sarajevo" konsultant iz oblasti “Poslovnih vještina” bila je Fuada Zuko, a temu “Digitalni marketing” je obradila Amna Karišik.

Projekat je finansiran sredstvima Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, a odobren je na bazi aplikacije Općine Ilijaš, uključujući vlastito učešće u skladu sa uslovima Javnog poziva.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti