Firma Interlogistic na Stupu otvorila novi logistički centar

23.09.2020. 10:19 / Izvor: Akta.ba
Firma Interlogistic na Stupu otvorila novi logistički centar
OTVORI GALERIJU

Logistički centar čine dva dijela, skladišni prostor koji se prostire na 1000 m2 i kancelarijski prostor koji zauzima 200 m2.

U naselju Stup, na adresi Pijačna 14A1 otvoren je logistički centar firme Interlogistic. Ovaj porodični logistički centar rezultat je mukotrpnog i marljivog rada svih uposlenika Interlogistica.  

"Izgradnja logističkog centra rezultat je rada i truda svih nas koji činimo Interlogistic. Iako je u ovom periodu ekonomske krize izazvane pamdemijom virusa Korona, poslovanje otežano, ne samo na polju transporta i špedicije, već i u mnogim drugim granama privrede, sigurni u sebe i u svoj rad, usudili smo se učiniti ovako veliki korak. Želim istaći da na ovome nećemo stati, da ćemo se širiti i svakodnevno unapređivati kako rad, tako i ponudu", kazao je direktor firme Interlogistic d.o.o Nedžad Turnadžić.

Logistički centar čine dva dijela, skladišni prostor koji se prostire na 1.000 m2 i kancelarijski prostor koji zauzima 200 m2. Skladišni dio je namijenjen za izdavanje poslovnim partnerima i skladištenje robe u transportu.

"Prije svega želim istaći da sam ponosan na nas. Učinili smo veliki podvig, onda je kada je bilo najteže. Rad i trud se uvijek isplate, što smo i dokazali. U budućem periodu, cilj nam je proširiti kapacitete, te povećati broj radnih mjesta, što je jako bitno za našu državu i njen razvoj", kazao je izvršni direktor ove firme Dževad Turnadžić.

Zbog novonastale situacije izazvane pandemijom virusa Korona, otvaranju su prisustvovali samo članovi porodice, uposlenici firme, te dugogodišnji komitent i prijatelj Mirza Teletović, koji je zajedno s vlasnicima firme svečano otvorio novonastali centar.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti