Bh. kompanije na online sajmu namještaja Match & Furnish 2020

21.10.2020. 13:37 / Izvor: Akta.ba
Bh. kompanije na online sajmu namještaja Match & Furnish 2020

Online sajam i b2b sastanke organizirala je Vanjskotrgovinska komora BiH i Enterprise Europe Network

Platforma online sajma namještaja i drvnog sektora u Bosni i Hercegovini - Match & Furnish 2020 okupila je 99 učesnika iz 19 zemalja, a u dva dana predviđena za virtualne b2b susrete (21. i 22. oktobar) bit će održano više od 90 unaprijed zakazanih sastanaka.

Izlagači na online platformi su bh. kompanije - Bosnian Beech Board, Delfin Trgotrans, Delibašić poliuretani, Dineco, Ećo Company, Eden Garden, Ema-Konjuh International, Fagus Group, FEF Export-Import, Formino, GMP Kompani, Go Pack, Ingrat, Izazov, Masterwood, MS & Wood, Namještaj (Solidwood), Nova Ambienta, Rukotvorine (Zanat), Soligna i Storia. 

Web stranica događaja je VIDEO .

Match & Furnish 2020 je, kako navode iz Vanjskotrgovinske komore BiH, online sajam na kojem se međunarodni posjetioci (uvoznici, distributeri, kompanije iz oblasti opremanja objekata, agenti, proizvođači itd.) mogu povezati sa dobavljačima ili projektnim partnerima u oblasti nameštaja i prerade drveta u Bosni i Hercegovini.

Online sajam i b2b sastanke organizirala je Vanjskotrgovinska komora BiH i Enterprise Europe Network, uz podršku SBA EU projekta (razvojni okvir za MSP) koji provodi EDA (Agencija za razvoj preduzeća Banja Luka).

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti