cargo-partner d.o.o. Sarajevo otvorio novu poslovnicu

07.01.2021. 13:20 / Izvor: Akta.ba
cargo-partner d.o.o. Sarajevo otvorio novu poslovnicu

Nalazi se nadomak carinskog terminala u Sarajevu, ulica Rajlovačka bb (ASA Logistički centar).

Kompanija cargo-partner d.o.o. Sarajevo, međunarodni pružalac transportnih i logističkih usluga, u Bosni i Hercegovini djeluje od 2008. godine i trenutno ima 29 zaposlenih. Za 12 godina svog postojanja, uspjela je ostvariti značajne poslovne rezultate, te se pozicionirati na lokalnom tržištu kao jedan od lidera u svojoj branši. Ovakav status je stekla zahvaljujući bogatom portfoliu usluga međunarodnog prijevoza robe, logistike, carinskog posredovanja, špedicije i skladištenja za različite industrije. 

U oktobru 2020. godine, cargo-partner d.o.o. Sarajevo je otvorio novu poslovnicu u kojoj je smješten carinski odjel sa četvero zaposlenih. Nalazi se nadomak carinskog terminala u Sarajevu, ulica Rajlovačka bb (ASA Logistički centar).

"Nakon preseljenja carinskog terminala iz Halilovića u Rajlovac, javila se potreba za otvaranjem nove poslovnice u kojoj će biti smješten Odjel za carinsko posredovanje i špediciju. S ciljem da našim kupcima i dalje osiguravamo kvalitetnu uslugu carinskog posredovanja, unaprijedimo svoje poslovne procese, te u svakom momentu budemo prisutni tokom carinjenja roba, odlučili smo se na ovaj korak", pojašnjava Sanjin Hamidović, direktor kompanije cargo-partner d.o.o. Sarajevo.

Otvaranjem ove poslovnice, cargo-partner d.o.o. Sarajevo započinje novu fazu širenja svoje poslovne mreže, a sve u cilju pružanja najboljih rješenja i povećanja zadovoljstva svojih klijenata, odnosno partnera.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti