Povodom obilježavanja 75. godišnjice: BIHAMK predstavio nove usluge

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Povodom obilježavanja 75. godišnjice: BIHAMK predstavio nove usluge

Povodom obilježavanja 75. godišnjice osnivanja BIHAMK je svojim članovima i svim motorizovanim građanima predstavio nove usluge.

12.02.2021. 08:00 Izvor: / Akta.ba

Povodom obilježavanja 75. godišnjice osnivanja BIHAMK je svojim članovima i svim motorizovanim građanima predstavio nove usluge.

Iste su dio napora na sveukupnoj digitalizaciji članskih usluga: program lojalnosti, noviteti u mobilnoj aplikaciji i plaćanje linkom tj. jednostavnije produženje članarine preko mobitela ili kućnog računara.

BIHAMK program lojalnosti je prva od tri novosti za članove i sve zainteresovane građane. Ovim programom se nagrađuje zadovoljstvo i lojalnost članova. Naime,svi članovi BIHAMK-a dobit će personalizirani kod preko Vibera ili e-maila. Kod je potrebno sačuvati i dijeliti ga sa prijateljima koji nisu članovi u sljedećih godinu dana, koliko traje članstvo. Za svakog novoučlanjenog na osnovu koda, postojeći član dobija bodove. Onda samo preostaje iskoristiti sakupljene bodove tokom produženja članarine.

Novitet je i unaprijeđena mobilna aplikacija, koja će posebno koristiti ako neko izgubi člansku karticu. Iz BIHAMK-a napominju da svaki treći član ima aplikaciju tj. da imaju 25.000 korisnika aplikacije te da sada aplikacija praktično predstavlja zamjensku karticu za veliki broj članova.

Od sada, članovi će moći pratiti iskorištenost svojih članskih usluga. Primjera radi, ako je član koristio pomoć na cesti odmah će znati koliko je uštedio kao i koliko još usluga može iskoristiti. Nadalje, ako koristite popuste na benzinskim pumpama HIFA grupacije kao partnera BIHAMK-a, ne morate kod sebe imati karticu odnosno dovoljno je imati aplikaciju za dobijanje popusta. Bit će moguće pratiti i uštede ostvarene na ovaj način kao i kod ostalih partnera u BONUS programu.

"U principu sada svi članovi putem mobilne aplikacije imaju jasan uvid u sve pogodnosti i novosti vezane za njihovo članstvo", rekao je Zlatan Velić rukovodilac Sektora za članstvo i marketing BIHAMK-a.


Treća, ne manje važna novina je plaćanje "jednim klikom". Kako su nam rekli iz BIHAMK-a, od sada će biti olakšano produženje članstva preko sistema "PayByLink". Svaki član koji želi da produži članstvo moći će putem BIHAMK-ovih komunikacijskih kanala dobiti kao jedan od načina plaćanja i specijalizirani link, a "klikom" na taj link će moći obaviti produženje članarine. Član može izabrati da link dobije e-mailom, Viberom ili SMS-om. Po otvaranju linka, potrebno je unijeti podatke sa članske kartice, a za to je potrebno vrlo malo vremena. Ovo je posebno korisna usluga s obzirom da je potrebno smanjiti fizičke kontakte, pa i prilikom produžavanja članarine.

Iz BIHAMK-a najavljuju nove, inovativne usluge sa ciljem da i dalje ostanu pouzdan partner svih vozača u novim vremenima, kao što su i bili u proteklih 75 godina.

BIHAMK aplikaciju možete skinuti ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti