Jubilarno Akta.ba izdanje: 5.000 broj newslettera je tu!

21.06.2021. 10:16 / Izvor: Akta.ba
Jubilarno Akta.ba izdanje: 5.000 broj newslettera je tu!

Poslovni portal Akta.ba danas šalje svečano i jubilarno 5.000 izdanje newslettera Vijesti.

Poslovni portal Akta.ba danas šalje svečano i jubilarno 5.000 izdanje newslettera Vijesti.

Već zavidnih 16 godina Akta je postala sinonim za kvalitetan, relevantan, pouzdan business portal, koji i putem newslettera donosi aktuelne vijesti i inspirativne priče, ali probleme poslovnih ljudi iz naše zemlje. 

"Iza 5000 izdanja stoji puno rada, truda i odricanja da bi naša poslovna zajednica u pravo vrijeme dobila važne informacije u inbox. Vremenom smo kroz newslettere s kompanijama izgradili komunikaciju 'jedan na jedan' i dugogodišnji odnos s klijentima koji su navikli da svoju jutarnju kafu piju uz kvalitetan sadržaj i važne informacije za njihovo poslovanje", poručuje Seida Bijedić, glavna i odgovorna urednica portala.

Bez obzira na promjene okolnosti i načina rada, brojne izazove, Akta.ba newsletter uspio se održati i opstati kao vjerodostajan, analitičan, ozbiljan i provjeren izvor privrednih tekstova i analiza. 

"Iako u našoj zemlji digitalizacija nije još uvijek u potpunosti zaživjela, tehnološki napredak u kompanijama se razlikuje. Vodeći se tim, Akta.ba usavršava proces digitalizacije punih 16 godina i jedan je od pokretača promjena u kompanijama koje skoro da i nisu koristile digitalne tehnologije", dodaje Bijedić.

Prateći trendove newslettere smo prilagodili za pregled na pametnim telefonima i tablet računarima (responsive dizajn).

Prepoznatljivi i neizostavni dio Akta.ba poslovanja su i newsletteri Tenderi i Dodjele ugovora koji svaki dan stižu na e-mail adrese naših klijenata.

Čitaoci koji su već na listi primaoca, danas će na svoje mail adrese dobiti "special edition" izdanje s najčitanijim vijestima.

One koji nisu, pozivamo da se prijave za prijem newslettera Vijesti i besplatno probno korištenje newslettera Tenderi i Dodjele ugovora.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti