Osnovano Predstavništvo DHL Global Forwarding u BiH

16.07.2021. 08:29 / Izvor: Akta.ba
Osnovano Predstavništvo DHL Global Forwarding u BiH

Počinje s radom u ponedjeljak, 19. jula.

S ciljem poboljšanja i unapređenja usluga u avio-cargo, pomorskom i željezničkom transportu, osnovano je Predstavništvo DHL Global Forwarding u Bosni i Hercegovini, koje počinje sa radom u ponedeljak 19. jula 2021. godine

DHL Global Forwarding je zasebna divizija unutar DPDHL Grupacije. Na području Bosne i Hercegovine ova divizija je do sada bila u sastavu DHL Express (DHL International d.o.o. Sarajevo), ali s obzirom na povećanje obima posla i efikasnije zadovoljavanje potreba klijenata osnovan je zaseban pravni subjekt. Ovim je osigurano da klijenti imaju na raspolaganju direktnu i kvalitetniju podršku i veći spektar usluga u ponudi.

"Uvjereni smo da DHL International d.o.o. kao stručnjak za ekspres avio transport i Predstavništvo DHL Global Forwarding za avio-cargo, pomorski i željeznički transport, novim organizacijskim postavkama postaju neupitno pravi partneri za Vaše logističke potrebe", saopćeno je iz Predstavništva DHL Global Forwarding d.o.o. Sarajevo.

DHL International d.o.o. je neprikosnoveni lider na tržištu Bosne i Hercegovine kada je u pitanju međunarodna ekspress dostava dokumentacije i paketa širom svijeta. Kao prva takva kompanija na tržištu BiH, i do danas jedina kao integralni dio mreže u direktnom vlasništvu DHL na globalnom nivou, još od 1996. godine je sinonim za "brzu poštu".

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti