Turistički vaučeri ponovo dostupni u RS-u

29.12.2021. 13:08 / Izvor: SRNA
Vaučeri

Ministrica trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je da bi se uskoro moglo očekivati ponovno pokretanje projekta turističkih vaučera u Republici Srpskoj.

Ministrica trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je da bi se uskoro moglo očekivati ponovno pokretanje projekta turističkih vaučera u Republici Srpskoj. 

"Nadamo se da ćemo ubrzo moći da obavijestimo da će ponovo krenuti korištenje turističkih vaučera za građane Republike Srpske koji budu željeli da svoj odmor provedu na destinacijama u Republici Srpskoj", rekla je Gašićeva.

Ona je dodala da se u ovom momentu nastoje raščistiti sve nejasnoće oko vaučera koje su ostale od prethodnog perioda, da se ubrza i način refundacije i ostvarivanja svih prava zainteresovanih lica koja su učestvovala u ovom projektu.

"Održali smo već nekoliko sastanaka sa zainteresovanim stranama i želimo i krenućemo ponovo sa projektom turističkih vaučera", naglasila je Gašićeva.

Ona je podsjetila da je projekat turističkih vaučera uvedenih kao mjera pomoći sektoru ugostiteljstva i turizma u junu 2020. godine, koji se sprovodio do juna ove godine imao odličan rezultat i odjek među građanima Republike Srpske. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti