U Velikoj Kladuši otvorena 48. poslovnica Hifa Petrol

29.12.2021. 16:06 / Izvor: Akta.ba
Hifa Petrol
OTVORI GALERIJU

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je otvorila svoju 48. poslovnicu u Velikoj Kladuši, na adresi Žrtava fašizma bb. Otvorenjem ovog objekta obezbijeđeno je 6 novih radnih mjesta.

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je otvorila svoju 48. poslovnicu u Velikoj Kladuši, na adresi Žrtava fašizma bb. Otvorenjem ovog objekta obezbijeđeno je 6 novih radnih mjesta.

Širenjem svoje maloprodajne mreže kompanija direktno utječe na stvaranje novih radnih mjesta, a trenutno je u Hifa Petrolu zaposleno preko 440 osoba čije radne uslove i zadovoljstvo potvrđuje titula najpoželjnijeg poslodavca već 6 godina zaredom.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude širok asortiman robe, vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, a uskoro će u sklopu objekta početi sa radom i mjenjačnica.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse, smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu te smanjenu emisiju štetnih gasova. Uskoro se u ponudi očekuje i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Pokrenuli su i program lojalnosti u kome svi vlasnici Premium Card kartice svakog dana ostvaruju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te brojne posebne pogodnosti koje je samo za njih Hifa Petrol pripremila u saradnji sa svojim partnerima. Danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card već broji preko 137.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

"Veoma smo ponosni na otvorenje objekta u Velikoj Kladuši. Ovo je naša šesta benzinska pumpa u Unsko-sanskom kantonu i veoma nam je značajna uzimajući u obzir izuzetno povoljan geoprometni položaj Velike Kladuše. U ovoj izazovnoj godini otvorili smo 3 nove benzinske pumpe, a u narednoj godini također planiramo otvorenje novih objekata i tako ostajemo dosljedni strategiji širenja naše maloprodajne mreže", istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, direktor kompanije.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, niz pogodnosti, te nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj slogan Najbolji prijatelj na putu.

Radeći konstantno na unapređenju proizvoda i usluga, Hifa Petrol je kreirala nagradnu anketu koja mjeri zadovoljstvo kupaca pod nazivom Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo. Anketa će trajati od 15.1. do 15.3.2021. godine, a Hifa Petrol će 20 najsretnijih dobitnika darovati sa po mjesec dana besplatnog goriva.

Hifa Petrol kao društveno odgovorna kompanija različitim aktivnostima daje doprinos lokalnoj zajednici, a posebno su naklonjeni pružanju pomoći ranjivim kategorijama stanovništva. Tako su ovim povodom uručili novčanu donaciju u vrijednosti 2.000 KM udruženju roditelja djece i mladih sa posebnim potrebama "I mi postojimo" iz Velike Kladuše.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.


 


 


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti