Tuzlanskoj kompaniji odobren izvoz u Evropsku uniju

12.01.2022. 08:49 / Izvor: Akta.ba
Menprom

Naime, Kompaniji Menprom odobren je izvoz proizvoda u EU što je potvrda dugogodišnjeg predanog, kontinuiranog rada i vrhunske kvalitete proizvoda.

Vrhunski mesni delikatesi od visokokvalitetnog pilećeg, goveđeg i purećeg mesa čine Menprom jednom od vodećih mesnih industrija u našoj zemlji a oni će se uskoro naći na policama širom Evrope.

Krajem 2008. godine u Menpromu su uspješno implementirali HALAL certifikat u okvire proizvodnje. Pored certifikata, kontrola zdravstvene ispravnosti i kvaliteta proizvoda se također svakodnevno vrši i u sklopu labaratorije koje je opremljena najsavremenijom opremom iz te oblasti.

Fokusirani na tradicionalne metode proizvodnje, korištenje samo najkvalitetnijeg mesa uz poštivanje najviših standarda, Menprom je prije dvije godine uspješno započeo izvoz u Ujedinjene Arapske Emirate.

Danas je za ovu uspješnu kompaniju stigla još jedna izuzetno lijepa vijest i priznanje.

Naime, Kompaniji Menprom odobren je izvoz proizvoda u EU što je potvrda dugogodišnjeg predanog, kontinuiranog rada i vrhunske kvalitete proizvoda.

"Pileći i pureći delikatesni proizvodi moći će se pronaći na policama širom starog kontinenta. Ovo sigurno ne bi bilo moguće bez vaše stalne podrške, i na tome vam se od srca zahvaljujemo. Ovu vijest smo dočekali kao svojevrsni novogodišnji poklon, te nam je dodatna motivacija i vjetar u leđa za izvrsnu 2022. godinu koja je pred nama", navode iz Menproma.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti