Ramčević: "Program lojalnosti" je novitet u kompaniji Baumit

30.03.2022. 11:20 / Izvor: Akta.ba
Baumit

Ramčević je izdvojila "Program lojalnosti", kojim žele da izvođače radova nagrade za njihov trud i rad sa Baumitom.

Kompanija Baumit kao lider proizvođača fasadnih sistema u cijeloj Evropi podržala je organizovanje konferencije "Sfera 2022" koja je jučer otvorena u Sarajevu.

Voditeljica marketinga kompanije Baumit, Zlata Ramčević je kazala kako su sretni i zahvalni "Sferi" koja već nekoliko godina organizuje i okuplja struku na jednom mjestu.

"To je jedino mjesto trenutno gdje možete razmijeniti ideje, pokazati nove proizvode, vidjeti šta se radi i koji su trendovi, tako da nam je ovo izuzetno važno učešće i žao nam je što nema još više kompanija i studenata ali mislim da će svaka naredna godina biti bolja jer ovo dostiže jednu finu svjetsku organizaciju", rekla je Ramčević. 

Ona je naglasila da Baumit stalno radi na razvoju i istraživanju, te da mnogo ulažu u taj segment, kao i da stalno izlaze na tržište sa novim proizvodima. 

"Posljednjih godina smo potpuno okrenuti zdravom stanovanju i to je jedan segment koji mnogo razvijamo i u koji mnogo ulažemo, a znamo kolika je važnost danas zdravog stanovanja jer provodimo 90 % vremena u zatvorenom prostoru", navela je Ramčević, dodajući da sve počinje od fasade koja je kao izolacija na prvom mjestu. 

Ona je kazala da u ovoj godini u planu imaju brojne projekte, ali je posebno izdvojila jedan.

"U ovoj godini imamo dosta projekata, ali evo izdvojit ću jedan, a to je "Program lojalnosti", kojim želimo da naše izvođače radova nagradimo posebno za njihov trud i rad sa Baumitom i to je posljednje nešto što je inovativno kod nas", naglasila je. 


S obzirom da su cijeli svijet, pa tako i BiH pogodila brojna poskuplje, među kojima i poskupljenja građevinskih materijala Ramčević kaže kako je poskupljenja bilo i ranije i da se nada da ćemo i ovo prevazići.

"Situacija je vrlo teška, i smatram da posljedice tek dolaze. Svi se kompletno brinemo kako će to dalje izgledati jer ono što čujemo i informacije koje dobijemo nisu baš optimistične. Ja kao vječiti optimista uvijek gledam naprijed. Bilo je i poskupljenja ranije tako da mislim da ćemo to zajedničkim snagama pobijediti jer niko nije izdvojen iz toga, svi su u to uključeni. Želim da naglasim koliko je važan trud svih nas da ovu zemlju napravimo boljom i za buduće generacije", poručila je Ramčević. 


E.S. 








 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti