Sedam kompanija iz BiH posjetilo sajam PLMA's World of Private Label u Amstardamu

02.06.2022. 11:35 / Izvor: Akta.ba
World of Private Label

U periodu od 31.05 i 01.06.2022. godine, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je organizirala posjetu bh. kompanija Međunarodnom sajmu.

U periodu od 31.05 i 01.06.2022. godine, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je organizirala posjetu bh. kompanija Međunarodnom sajmu "PLMA’s WORLD OF PRIVATE LABEL”, u Amsterdamu (Holandija).

Svrha poslovne posjete sajmu PLMA je bilo omogućiti uspostavljanje kontakata s potencijalnim partnerima i unapređenje izvoznih poslova bh. kompanija.

U okviru poslovne delegacije iz Bosne i Hercegovine u posjeti sajmu PLMA u Amsterdamu je učestvovalo sedam kompanija i to: AS Holding, EuroCompany99, Jami, MBA Centar, Mljekara Livno, Milkos, Šeherconi.

Podsjećanja radi, na Međunarodnom sajmu PLMA’s „World of Private Label“ je predstavljeno više od 2500 izlagača/kompanija, uključujući gotovo 50 nacionalnih i regionalnih paviljona. Izložbeni program sajma je uključivao svježu, zamrznutu i rashlađenu hranu, sušene proizvode i pića, kao i kategorije neprehrambenih proizvoda kao što su kozmetika, sredstva za higijenu, zdravlje i ljepotu, različiti potrošački proizvodi za domaćinstva i kuhinje.

Više od 35 godina, PLMA Međunarodni sajam „World of Private Label” okuplja trgovce na malo, veletrgovce i druge profesionalce privatnih robnih marki zajedno s proizvođačima i pomaže im da pronađu nove proizvode, uspostave nove kontakte i otkriju nove ideje koje će pomoći njihovim privatnim robnim markama označiti programe za uspjeh i rast.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti