U Velikoj Kladuši otvorena prva dm prodavnica

24.06.2022. 11:46 / Izvor: Akta.ba
dm

Najveći drogerijski lanac u BiH, dm drogerie markt od danas posluje i u Velikoj Kladuši!

Najveći drogerijski lanac u BiH, dm drogerie markt od danas posluje i u Velikoj Kladuši! Na adresi 1. maja bb, uz brojne pogodnosti i iznenađenja za kupce, otvorena je prva dm prodavnica u ovom gradu. U ugodnom prodajnom ambijentu moderno opremljenog objekta već od 9 sati ujutro kupci su mogli potražiti željene proizvode iz bogatog dm asortimana za cijelu porodicu, od onih iz segmenta njege i ljepote, zdrave ishrane, proizvoda za održavanje higijene domaćinstva do proizvoda iz asortimana za bebe i djecu. Osim toga, od sada i kupci iz ovog grada mogu uživati u pogodnostima dm active beauty programa lojalnosti te jednostavno sakupljati bodove i štedjeti.

Povodom širenja prodajne mreže, koja sada broji 83 prodavnice u 44 bh. grada, svi koji su danas obavili kupovinu u novootvorenoj dm prodavnici u Velikoj Kladuši ostvarili su popust od 15% na ukupnu kupovinu, a ova pogodnost traje i naredna dva dana, tj. do 25.6.2022. Također, prvog dana otvorenja, sve kupce koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 25 KM ili više je čekao mali znak pažnje. Na dan otvorenja, ali i naredna dva dana, svim kupcima dm poklanja trajni ceker koji uvijek mogu nositi sa sobom u kupovinu, dok je kupcima, čiji iznos računa iznosi 50 KM ili više, dm darovao kišobran te peškir za kupovinu u vrijednosti od 70 KM ili više.

Udruženju "I mi postojimo" donacija dm proizvoda u vrijednosti od 3.000 KM

Početak rada prve dm prodavnice u Velikoj Kladuši dm je obilježio i društveno odgovornim djelovanjem u zajednici, uručivši donaciju proizvoda u vrijednosti od 3.000 KM lokalnom Udruženju roditelja djece i mladih s posebnim potrebama „I mi postojimo“. Udruženje, koje je formirano 2009. godine, intenzivno radi na okupljanju djece s poteškoćama u razvoju s cijele općine Velika Kladuša, a trenutno broji 30 redovnih članova.

"Najveći broj djece je s Down sindromom, ali dolaze i djeca s cerebralnom paralizom, autizmom, mentalnim teškoćama, disleksijom, disgrafijom i diskalkulijom. Promoviramo inkluzivni rad, pružamo pomoć djeci, njihovim roditeljima i ostalim članovima porodice u vidu savjetodavnog rada i psihološke podrške. Pomažemo roditeljima i djeci prilikom upisa u školu, radimo na uspostavljanju i održavanju socijalnog kontakta, pružamo pomoć u vidu prevencije poremećaja govora, direktne govorne terapije u individualnom i grupnom radu te pomažemo u osnovnom opismenjavanju naših korisnika", pojasnio je Mirza Huskić, predsjednik Udruženja "I mi postojimo" i poručio kako im donacija izuzetno znači. "Zahvaljujemo se kompaniji dm koja je odlučila podržati naš rad. Donirani proizvodi za higijenu tijela i održavanje higijene prostora će zaista olakšati rad i boravak korisnicima u našem Udruženju čije prostorije su svega veličine 18 m2 ."

DM

U ime kompanije dm, donaciju je uručio Haris Mujagić, menadžer prodajnog područja, koji je podsjetio kako svaki poslovni rast dm već tradicionalno obilježava pružajući podršku lokalnoj zajednici. "Želja nam je da današnjom donacijom Udruženju "I mi postojimo" pomognemo da u narednom periodu osiguraju što bolje uslove za sve aktivnosti koje stručna lica obavljaju u radu sa djecom s poteškoćama u razvoju i tako pomognemo procese inkluzije" izjavio je i dodao "Izuzetno nam je drago što smo prodajnu mrežu proširili za još jednu prodavnicu u gradu u kojem do sada nismo bili prisutni i tako bogati asortiman naših dm proizvoda učinili dostupnim i građanima Velike Kladuše. Naše kupce i u narednom periodu očekuje široka paleta proizvoda dostupnih po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, ali i brojne pogodnosti koje ostvaruju uz dm active beauty programa lojalnosti i digitalnu karticu."

Vrijedna nagradna igra do 30.6.2022.

Narednih sedam dana, tačnije do 30.6.2022. kupci mogu sudjelovati i u nagradnoj igri, u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je električni romobil MS Energy e10 i dm poklon paket, druga nagrada je Tefal aparat za vertikalno peglanje i dm poklon paket, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme prve dm prodavnice u Velikoj Kladuši, na adresi 1. maja bb, je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, dok je nedjelja neradni dan. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti