COMP-2000 poklanja softver za knjigovodstvo

02.11.2012. 08:19 / Izvor: eKapija.ba
COMP-2000 poklanja softver za knjigovodstvo

Svim računovođama, vlasnicima knjigovodstvenih agencija i onima koji žele da pokrenu knjigovodstvenu agenciju COMP-2000 poklanja softver pomoću kojega će moći voditi financijsko knjigovodstvo, saopćeno je iz ove kompanije.

COMP-2000, kao pružaoc poslovnih usluga prvoshodno malim i srednjim preduzećima u BiH, svjestan je da je privreda u ovoj zemlji u teškoj situaciji i da je vlasnicima preduzeća teško naći sredstva za početna ulaganja u biznis. Zbog toga COMP ulaže svoje znanje u inicijalne biznise za koje se očekuje da će sa vremenom da se osamostale i budu sposobni za daljne investicije ka boljem i uspješnijem poslovanju.

Inače, COMP je već prisustvovao sličnim projektima podsticanja razvoja biznisa u BiH kroz programe kao sto je EURELSMED i PIU SESER.

Poslovni softveri ove firme provjereni su dugi niz godina na tržištu i njihovi dugogodišnji korisnici su indikator kvaliteta informatičkih usluga ove kuće. Kroz modul Financije, informacionog sistema za upravljanje preduzećem (ISUP) knjigovođe obavljaju nužne operacije za knjigovodstvo za koje COMP nudi i obuke.

Cijelokupan ERP sistem ISUP koriste velike firme kao što su Sarajevska pivara, Teloptic, ŽGP, ASA RENT I SIEMENS kao i mnoge druge manje firme koje uspješno prate obimne i kompleksne poslovne procese u svojim firmama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti