Blicnet, Telrad i Elta-Kabel se spajaju u *supernovu

05.07.2022. 13:07 / Izvor: Akta.ba
supernova

Blicnet d.o.o. Banja Luka planira da u narednom periodu provede statusne promjene spajanja uz pripajanje sa operatorima Telrad Net d.o.o. Bijeljina i Elta-Kabel d.o.o. Doboj

Blicnet d.o.o. Banja Luka planira da u narednom periodu provede statusne promjene spajanja uz pripajanje sa operatorima Telrad Net d.o.o. Bijeljina i Elta-Kabel d.o.o. Doboj i dalje poslovanje nastavimo pod zajedničkim brendom *supernova i poslovnim imenom koje će biti u skladu sa imenom brenda, potvrđeno je iz ove kompanije.

"Važno nam je da znate da sadašnji korisnici mogu da nastave da koriste svoje postojeće, ranije odabrane pakete usluga po istoj cijeni mjesečne pretplate i istim uslovima korišćenja paketa kao i do sada, koliko god to dugo žele! Svi ugovori koje su korisnici zaključili sa nama nastavljaju da se primjenjuju u cjelosti, a nova kompanija će kao univerzalni pravni sljedbenik preuzeti sva prava i obaveze Blicneta i ostalih kompanija koja se spajaju", poručeno je iz Blicneta.

Njihova namjera je da, ujedinjeni pod novim brendom *supernova, svim svojim korisnicima ponude potpuno nove servise i još kvalitetnije usluge.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti