Njemački Pass u Bijeljini otvorio svoj četvrti pogon

15.09.2022. 08:19 / Izvor: Akta.ba

Četvrta po redu, poslovna zgrada firme "PASS" na području grada Bijeljina, otvorena je u srijedu 14.septembra.

Četvrta po redu, poslovna zgrada firme "PASS“ na području grada Bijeljina, otvorena je u srijedu 14.septembra.

Filip Pas, većinski vlasnik ove kompanije u Njemačkoj, rekao je da posebno priznanje želi odati ne svojoj porodici ili sebi, nego porodici Maletić koja je većinski vlasnik ove firme u Republici Srpskoj, rekavši da je ova kompanija zapravo njihovo djelo koje su oni učinili dobrim.

"Maletići zaista vode ovu kompaniju sa dosta strpljenja i požrtvovanosti i uzaludna bi nam bila investicija bez njihovog truda", istakao je Filip Pas i zahvalio se predstavnicima Gradske Administracije na izdvojenom vremenu, dodavši da je podrška lokalne zajednice jedan od temelja uspjeha.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović pohvalio je kontinuitet širenja proizvodnog pogona i obima rada ovog preduzeća u proteklih pet godina, čiji proizvodni objekti su sada dosegli površinu veću od 22 hiljade kvadratnih metara.

"Grad Bijeljina će u skladu sa svojim mogućnostima i nadležnostima, nastaviti da doprinosi svim privrednim aktivnostima koje obezbjeđuju ostanak ljudi na ovim prostorima", poručio je gradonačelnik Bijeljine.

Radnicima koji će se boriti za tri stotine novih radnih mjesta gradonačelnik Petrović je poželio da ih u toj borbi posluži dobro zdravlje, da im pođe za rukom da svojim radom i trudom obezbijede svojim porodicama bolji život i dodao da će Grad dati sve od sebe da uslovi rada budu što bolji.

Generalni menadžer bijeljinske kompanije "PASS“ Rado Maletić rekao je da su glavne predispozicije napretka ulaganje u infrastrukturu, dobro, detaljno i namjensko planiranje, ali i iskrena želja za napretkom i ljubav prema poslu koji obavljate.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti