Investicijska fondacija Impakt partner 8. Sajma privrede u Skenderiji

30.09.2022. 12:46 / Izvor: Akta.ba
impakt i skrenderija sporazum

Direktor KJP Centar "Skenderija" d.o.o. Damir Petrinić i izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt Senajid Đozo potpisali su Sporazum o partnerstvu.

Direktor KJP Centar "Skenderija" d.o.o. Damir Petrinić i izvršni direktor Investicijske fondacije Impakt Senajid Đozo potpisali su Sporazum o partnerstvu s ciljem uspješne organizacije 8. Sajma bosanskohercegovačke privrede. 

Sajam će se održati u terminu od 8. do 11. decembra 2022. godine u Gradskoj dvorani "Mirza Delibašić".

Investicijska fondacija Impakt osnovana je s ciljem unapređenja poduzetništva u Bosni i Hercegovini i do sada su uspješno podržali osnivanje preko 300 biznisa kroz koje je kreirano preko 650 novih radnih mjesta. Iskustva većine zapadnoevropskih zemalja uspješnost temelje na razvoju sektora malog i srednjeg poduzetništva. Koristeći sajam za prezentaciju privrede, ali i organizaciju stručnih skupova ostvaruje se cilj projekta upoznavanje stručne i druge javnosti s mogućnostima ulaganja, poticajnim mjerama te tradicijom malog i srednjeg poduzetništva u BiH. 

Organizacijom sajma Centar "Skenderija" – Sarajevski sajam snažno podstiče privredni razvoj pod motom "Domaći proizvod u službi građana Bosne i Hercegovine".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti