Akta.ba predstavila novu verziju mobilne aplikacije za Android korisnike

01.11.2022. 10:41 / Izvor: Akta.ba
Aplikacija

Nova modernija verzija Android aplikacije poslovnog portala Akta.ba od danas je dostupna za download svim korisnicima uređaja s Android operativnim sistemom.

Nova modernija verzija Android aplikacije poslovnog portala Akta.ba od danas je dostupna za download svim korisnicima uređaja s Android operativnim sistemom.

Redizajniranu aplikaciju za Android možete preuzeti besplatno u samo nekoliko klikova direktno na Google Playu. 

Vodeći poslovni portal u BiH, konstantno se trudi da olakša i pomogne svojim korisnicima da "Posluju bolje" uz provjerene i tačne informacije. To je i bio motiv za poboljšanje aplikacije. Novom aplikacijom Akta.ba je korak bliže tom cilju.

"Našim korisnicima smo dodatno olakšali da u par klikova pronađu relevantne informacije.  Kako ne bi propustili najvažnije vijesti i tendere, automatski nakon objave informacije na Akta.ba portalu, korisnik će dobiti notifikaciju o objavi. Znamo da je vrijeme najvažniji resurs zato ga štedimo našim korisnicima", kazala je Azra Atagić-Ćatović, direktorica poslovnog portala Akta.ba.

Novost na novoj aplikaciji je i da korisnik može pristupiti svom profilu, pogledati finansije, vijesti i tendere, a kada poželi da napravi predah od napornog radnog dana tu je naša Akta Promo.

Novu aplikaciju za android preuzmite ovdje i javite nam kako vam se dopada.

 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti