Kompanija T&B INVESTMENT jača svoju distributersku mrežu

22.11.2022. 11:17 / Izvor: Akta.ba

Svoju distributersku mrežu svaki dan sve više jačaju, pa su tako u oktobru ove godine u gradu Antakya (Turska) prisustvovali za njih veoma važnom događaju.

Kompanija T&B INVESTMENT d.o.o. nastavlja sa pozitivnim pričama. Svoju distributersku mrežu svaki dan sve više jačaju, pa su tako u oktobru ove godine u gradu Antakya (Turska) prisustvovali za njih veoma važnom događaju, a to je sastanak za sve distributere Master Builders Solutions proizvoda, a ranije poznatih kao BASF proizvodi.

Ovim su još jednom potvrdili nastavak ove izuzetne saradnje MBS i T&B INVESTMENT d.o.o. iz Sarajeva, kao i njihove krovne kompanije Nanotek iz Turske.

TURSKA

Master Builders Solutions je globalni brend naprednih hemijskih rješenja za građevinarstvo, baziran na dugogodišnjem iskustvu više od jednog vijeka u građevinskoj industriji. Master Builders Solutions objedinjuje BASF-ovu ekspertizu proizvodnjom hemijskih rješenja za izgradnju, održavanje, popravku i renoviranje objekata.

turska

Ima sveobuhvatan portfolio usluga i širok spektar proizvoda, od kojih izdvajamo samo neke koji su kod nas najzastupljeniji: hidroizolacije MasterTile 667, MasterSeal 525, MasterSeal 582, ljepilo za keramiku MasterTile PAS 101, fleksibilna ljepila za keramiku MasterTile FLX 22 i MaterTileFLX 24 , MasterSeal 7000 zaštitni premaz za ekstemne uvjete, MasterTile 700 epofuga, MasterEmaco S 488 malter za popravke, MasterTop P667, sistemi podnih obloga (materijali epoksidne podove), aditivi za beton, rješenja za podzemne konstrukcije i još mnogo toga.

Kompanija T&B INVESTMENT d.o.o. je ovlašteni distributer Master Builders programa za Bosnu i Hercegovinu.

TURSKA

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti