Otvorena jubilarna 50. benzinska pumpa Hifa Petrol u Gradišci

12.12.2022. 14:26 / Izvor: Akta.ba

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je u Gradišci, na adresi Čatrnja 91, otvorila svoju jubilarnu 50. benzinsku pumpu.

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je u Gradišci, na adresi Čatrnja 91, otvorila svoju jubilarnu 50. benzinsku pumpu. Hifa Petrol je kompanija koja ima izuzetno veliku mrežu benzinskih pumpi, rasprostranjenih u 39 gradova širom Bosne i Hercegovine.

Otvorenjem objekta u Gradišci, obezbijeđeno je novih 9 radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 480.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude široki asortiman robe, vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, samouslužna autopraonica za teretna i putnička vozila, kafić i mjenjačnica.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse, smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu, te smanjenu emisiju štetnih gasova. U ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card broji preko 170.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

"Veoma smo ponosni na otvorenje našeg 50-og objekta u Gradišci. Objekat je rađen po najsavremenijim standardima moderne gradnje, kao i svi objekti Hifa Petrola. Benzinska pumpa u Gradišci nam je od velikog značaja, obzirom da je pozicionirana na veoma značajnoj prometnici i u blizini graničnog prijelaza sa Hrvatskom. Realizacija naših zacrtanih ciljeva neometano teče te sa zadovoljstvom najavljujemo skoro otvaranje nove poslovnice u Hercegovini“, istakao je u svom obraćanju Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

Početak rada nove poslovnice obilježili su društveno odgovornim angažmanom u lokalnoj zajednici, kroz donaciju od 2.000 KM udruženju “MNRL” iz Gradiške, udruženju koje okuplja djecu i mlade sa poteškoćama u psihofizičkom razvoju, te njihove roditelje i staratelje.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta, bogatog asortimana proizvoda, ekskluzivnih artikala iz uvoza, te ponude osnovnih životnih namirnica, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Pod sloganom Najbolji prijatelj na putu, Hifa Petrol nastavlja sa ispunjavanjem strateških ciljeva, a to su zadovoljni uposlenici, kupci i poslovni partneri, te nastavak širenja vlastite maloprodajne mreže.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 500 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti