Gradski centar

Posao za 80 radnika: Otvoren centar "MD City" u Vitezu

13.03.2023. 10:22 / Izvor: Akta.ba
Vitez

U Vitezu je svečano otvoren Šoping centar "MD City". Vrpcu je presjekao te centar proglasio otvorenim Boris Marjanović, načelnik Općine Vitez.

U Vitezu je svečano otvoren Šoping centar "MD City". Vrpcu je presjekao te centar proglasio otvorenim Boris Marjanović, načelnik Općine Vitez.

Nakon opsežne rekonstrukcije zgrade u kojoj je smješten centar, a u kojoj se ranije nalazio Hotel Vitez u subotu je otvoreno nekoliko poslovnica u kojim će posao dobiti oko 80 djelatnika.

Obraćajući se okupljenima načelnik Marjanović je, uz čestitke vlasnicima centra „MD City“ istaknuo zadovoljstvo jer je otvoren značajan gradski centar koji je užem gradskom području nedostajao.

"Općinska uprava će u i u budućnosti pratiti vizije i ideje naših vrijednih poduzetnika. O tome svjedoči činjenica da je u tijeku opsežna rekonstrukcija Gradskog trga, a mogu najaviti aktivnosti i na uređenju Gradskog parka kako bismo dobili povezanu, funkcionalnu urbanističku cjelinu dostojnu modernog grada, centra poduzetništva, razvitka i novih ideja, što je i naša Strategija daljnjeg razvitka", rekao je Marjanović.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti