U petak 22.09. i subotu 23.09.2023.

Centralna Business Forum 22.09. u Vitezu

14.09.2023. 10:16 / Izvor: Akta.ba
Centralna Business Forum

Prvi Centralna Business Forum će se održati u hotelu Central u Vitez.

Organizatori konferencije portal Centralna.ba i udruga PRONT najavljuju prvi Centralna Business Forum koji će se održati u hotelu Central u Vitezu, u petak 22.09. i subotu 23.09.2023.

Ovaj događaj je namijenjen svima koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i razviti mrežu profesionalnih kontakata, a svečano otvorenje Centralna Business Foruma planirano je za petak 22.09.2023.u 13 sati. Svečanoj ceremoniji otvaranja nazočit će Predsjednica FBIH Lidija Bradara, Premijer FBIH Nermin Nikšić, članovi Vlade FBIH Vederan Lakić, Nasiha Pozder i Amir Hasičević, Veleposlanik Republike Slovenije u BiH Damjan Sedar, članovi Hrvatske gospodarske komore i privredne komore Republike Srpske, članovi Vlade SBK koji su generalni pokrovitelji, te brojni gospodarstvenici iz Bosne i Hercegovine i regije.

Centralna Business Forum će okupiti stručnjake iz energetike, turizma, IT sektora, obrazovanja,  poduzetnike, lidere drvne industrije i sve one koji žele doprinijeti razvoju i rastu poslovnog svijeta u BiH. Naš cilj je stvoriti inspirativno i poticajno okruženje za razmjenu znanja, ideja i iskustava, kazali su organizatori.

Teme koje će biti obuhvaćene na Centralna Business Forumu su brojne i raznolike, uključujući inovacije u poslovanju, digitalnu transformaciju, liderstvo, marketing, financije i još mnogo toga.

Osim prezentacija, panel diskusija i radionica, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u aktivnostima edukacije za pisanje projekata za bespovratna sredstva iz EU Fondova.

Prvi Centralna Business Forum je prilika za vas da se povežete s liderima u industriji, steknete nova znanja i inspiraciju za rast i napredak u vašem poslovnom području. Pripremljen je bogat program s vrhunskim govornicima, koji će svojim stručnim znanjima i iskustvom dati nove perspektive, a prof.dr. Dragan Primorac uvest će nas u svijet Biznisa kroz predavanje "Ključevi uspjeha".

Centralna Business Forum je vaša prilika da se povežete, naučite i inspirirate. Budite s nama u Vitezu 22.i 23. septembra i budite spremni za nova poslovna saznanja i mogućnosti!

Za više informacija posjetite službenu web stranicu i društvene mreže CBF.  Raspored predavanja i panela, te sve sudionike programa možete pogledati u Agendi foruma, a prijava za sve sudionike je besplatna.

Generalni pokrovitelj konferencije su Vlada SBK, Predsjednica FBIH Lidija Bradara, Vanjskotrgovinska komora BiH, Općina Vitez, NLB banka, Elektroprivreda HZHB, Semiminor, Šume SBK,  Palavra doo, BAN doo, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatski poslovni klub u BiH i udruga poslodavaca Vitez.

Veselimo se susretu s vama na prvom Centralna Business Forumu!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave