usluge masaže, manikure i pedikure

Herbal Spa otvorio novu poslovnicu na Sarajevskom aerodromu, prvu te vrste u BiH

21.09.2023. 14:03 / Izvor: Akta.ba
Herbal spa
OTVORI GALERIJU

Herbal Spa, vodeći brend u oblasti spa i wellness usluga u Bosni i Hercegovini.

Herbal Spa, vodeći brend u oblasti spa i wellness usluga u Bosni i Hercegovini, nedavno je otvorio novu poslovnicu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo u kojoj se pružaju usluge masaže i njege tijela. Radi se o prvom takvom salonu koji je otvoren na jednom bosanskohercegovačkom aerodromu.

U ovom Herbal Spa salonu dostupne su usluge iz kategorija masaža, kao i manikira i pedikira. Pri tome, radit će se samo one masaže koje ne zahtijevaju presvlačenje klijenata, kao što su refleksologija stopala, masaže glave i tzv. “quick back” masaže.

Novi Herbal Spa na Sarajevskom aerodromu nalazi se u transfer zoni - odnosno zoni u kojoj putnici čekaju na letove. Veličina objekta je 80 kvadrata, a kapacitet je takav da omogućava istovremeno opsluživanje 10 osoba.

“Pozivamo sve putnike koji koriste usluge Sarajevskog aerodroma da se opuste u našem Herbal Spa centru, i provjere zašto smo br. 1 u Bosni i Hercegovini u ovoj oblasti. Ovakvi saloni su uobičajeni na velikim aerodromima, i naša namjera je da na ovaj način unaprijeđenjem kvaliteta usluga koje nudi aerodrom glavnog grada Bosne i Hercegovine u cjelosti, bude korak bliže prestižnim svjetskim zračnim lukama. Zato ovo smatramo još jednim doprinosom jačanju kvaliteta turističke ponude u Sarajevu i Bosni i Hercegovini”, izjavio je Amer Osmanković, izvršni direktor Herbal Group.

Herbal Spa članica je Herbal Group. Herbal Spa je međunarodni brend i vodeći je u oblasti spa usluga u Bosni i Hercegovini, sa jedinstvenim konceptom beauty i relax tretmana. Herbal Spa ima 36 poslovnica u Kuvajtu, a uskoro se otvaraju tri nova centra u Saudijskoj Arabiji i Bahreinu. Herbal Spa nudi više od 25 vrsta masaža kao i parna kupatila za relaksaciju.

Beauty program obuhvata tretmane lica, depilacije, njegu tijela i kose, manikir i pedikir.

Herbal Spa jedini na tržištu ima u ponudi Marokansko kupatilo, uz Tunižansko, Herbal, Jagoda, Čokoladno i Lavanda kupatilo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti