dm prodavnica u Visokom na novoj lokaciji

19.11.2023. 10:01 / Izvor: Akta.ba
dm

Donacija u iznosu od 5.000 KM za Dom zdravlja Visoko.

dm prodavnica u Visokom od sada se nalazi na novoj lokaciji u TC Vema, na adresi Branilaca Bosne bb.

Brojni kupci su već prvog dana uživali su kupovini proizvoda iz širokog dm asortimana koji je sada proširen AURA i Evelin kozmetičkim proizvodima, izborom čajeva, svijeća, i proizvodima za njegu nogu.

Na dan otvorenja dm je kupce nagradio brojim pogodnostima.

Tako je svaki kupac na poklon dobio ceker, a malim znakom pažnje nagrađeni su kupci čiji račun je iznosio 30 KM ili više.

Kupcima čiji je račun iznosio 80 KM ili više dm je poklonio kišobran.

Zabave nije nedostajalo ni za najmlađe – za njih je upriličena šarena zabava u periodu od 13 do 19 sati.

Osim navedenog, kupci će do 20.11. uživati i u uštedama od -15% na ukupnu kupovinu.

Donacija JU "Dom zdravlje" Visoko

Početak rada preuređene dm prodavnice kompanija dm obilježila je i donacijom od 5.000 KM JU "Dom zdravlja" Visoko, koji obezbjeđuje primarnu i konsultativno specijalističku zdravstvenu zaštitu brojim građanima.

"Donacija kompanije dm u vidu CTG uređaja i inhalatora je direktna podrška radu i pružanju zdravstvene zaštite u službama za zdravstvenu zaštitu žena i zdravstvenu zaštitu djece. CTG uređaj se koristi za kardiotokografiju – metoda za praćenje srčanih tonova ploda, praćenje kontrakcija materice i praćenje trudnoće, dok je inhalator sistem za aplikaciju lijekova udisanjem kod bolesti pluća poput astme, hronične opstruktivne plućne bolesti, cistične fibroze, akutnog ili hroničnog bronhitisa. JU "Dom zdravlja" Visoko sa zahvalnošću prihvata ovu donaciju koja će biti od značajne koristi našim pacijentima", poručila je Mirha Bešlagić, pomoćnica direktora za ekonomsko-finansijske poslove.

Donaciju je uručila Melisa Hečimović, menadžerica područja koja je tom prilikom izjavila: "Kompanija dm drogerie markt godinama nastoji promovisati zdrav način života i brinuti se o zdravlju građana. Izuzetno nam je drago što smo u prilici da pomognemo JU „Dom zdravlja“ Visoko i da pružimo bolje uslove u pružanju zdravstvene zaštite ženama i djeci“, kazala je Melisa i dodala: „Preuređenjem naših prodavnica želimo se dodatno približiti našim vjernim kupcima, nudeći im ugodnije uslove kupovine, bogatu ponudu proizvoda i usluga. Razlog više za kupovinu su proizvodi dostupni po UVIJEKPOVOLJNO cijenama kao i dm active beauty program lojalnosti te aplikacija 'Moj dm' s kojima kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede".

Nagradna igra

Povodom početka rada preuređene prodavnice svim kupcima dm je priredio i vrijednu nagradnu igru koja će trajati do 25.11.2023. godine.

Prva nagrada je Rowenta robot usisivač serije 80, druga je Mobitel Xiaomi Redmi 9c, dok će deset sretnih kupaca osvojiti dm poklon pakete u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u TV Vema je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sati, nedjeljom od 10 do 18 sati, dok su praznici neradni dani.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti