Potvrđen novi ugovor

Hifa-Oil i Turkish Airline zajedno u 2024. godini

14.12.2023. 08:46 / Izvor: Akta.ba
hifa

Kompanija Hifa-Oil potvrdila je kontinuitet saradnje o snabdjevanju i s aviokompanijom Turkish Airlines za 2024. godinu.

Nakon potpisivanja ugovora o snabdjevanju jet gorivom na Međunarodnom aerodromu Sarajevo sa aviokompanijom Ryanair koja uskoro uspostavlja nove linije prema Evropi, kompanija Hifa-Oil potvrdila je kontinuitet saradnje o snabdjevanju i s aviokompanijom Turkish Airlines za 2024. godinu. 

Turkish Airlines je među deset najboljih aviokompanija u svijetu te najbolja aviokompanija u Evropi koja ima letove u najveći broj zemalja svijeta te preko svojih čvorišta povezuje više od 300 destinacija u 121 zemlji. Ova kompanija nedavno je najavila i povećanje broja letova sa sarajevskog aerodroma prema Istanbulu tokom ljetne sezone u idućoj godini. Zahtjevi ovako velike i značajne kompanije u pogledu usluge i standarda su iznimno visoki, a upravo kompanija Hifa-Oil već godinama ostvaruje uspješnu saradnju s njima na obostrano zadovoljstvo. 

Velike svjetske aviokompanije koje operiraju na Međunarodnom aerodromu Sarajevo traže punu podršku svojim operacijama kako bi zadržale visok nivo svojih usluga i kvalitet na kakav su navikli. Hifa-Oil obnavljajući ugovore o snabdjevanju jet gorivom s aviokompanijama poput Turkish Airlinesa potvrđuje svoju poziciju najznačajnije domaće kompanije za snabdjevanje jet gorivom. 

Turkish-Hifa

"Povjerenje se gradi dugoročno, uzimajući u obzir sve aspekte poslovnog odnosa. Hifa-Oil je kao i kroz sve godine do sada ispunila potrebne kriterije i zahtjeve te time pokazala svoj ozbiljan odnos spram partnera kakav je Turkish Airlines", rekao je Venan Hadžiselimović, direktor Hifa-Oil Grupacije. 

Upravo dugoročni odnosi grade se kvalitetom usluge koja mora biti na vrhunskom nivou kada je u pitanju oprema, moderne cisterne i terminali, kapaciteti i količine jet goriva, ali i osoblje koje ima znanje potvrđeno u praksi. Kompanija Hifa-Oil ovom segmentu svog  poslovanja pristupa ozbiljno i uz maksimalnu posvećnost koja rezultira novim ugovorima sa dugogodišnjim i novim partnerima. 

Osim potvrde kvaliteta potpisivanje ugovora s Turkish Airlines i Ryanair potvrđuje da kompanija Hifa-Oil ima povoljne cijene kerozina te da je ovim aviokompanijama rentabilno točiti jet gorivo u Sarajevu. Kompanija Hifa-Oil samo svojim kvalitetom i radom ostaje prvi izbor aviokompanija za uslugu snabdjevanja i točenja jet goriva u BiH. 

Kroz jedan partnerski odnos i međusobnu podršku Hifa-Oil svojim prisustvom na sarajevskom aerodromu želi doprinijeti stabilnosti i kvaliteti usluge pružene svim aviokompanijama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti