Nastavljaju se širiti

Otvorena 56. poslovnica HIFA PETROL

22.12.2023. 15:19 / Izvor: Akta.ba
hifa
OTVORI GALERIJU

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je u Travniku, u naselju Turbe, otvorila svoju 56. benzinsku pumpu.

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je u Travniku, u naselju Turbe, otvorila svoju 56. benzinsku pumpu, te time nastavila kontinuirano širenje svoje prodajne mreže.

Od svog osnivanja 2005. godine do danas, Hifa Petrol bilježi konstantan rast. Trenutno su prisutni u više od 40 gradova širom Bosne i Hercegovine, ali nemaju namjeru stati i najavljaju otvorenja novih objekata u bliskoj budućnosti.

Nova benzinska pumpa smještena je na adresi Vrilo bb. Njenim otvorenjem obezbijeđeno je 6 novih radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 530.

U sklopu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude široki asortiman robe, te vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

Hifa Petrol svojim kupcima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva najnovije generacije čiji je kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom o kvaliteti, dodijeljenim od strane austrijskog državnog instituta Umweltbundesamt. Zahvaljujući vrhunskim aditivima, ova goriva pružaju veću snagu i manju potrošnju, čime se postiže do 50 km više vožnje po rezervoaru. U ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card broji  preko 198.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

“Otvorenjem nove benzinske pumpe u Travniku nastavljamo naš projekat širenja najbolje mreže maloprodajnih objekata u naftnom sektoru u BiH. Radujemo se prilici da ponudimo najviši nivo kvaliteta goriva i usluge i na ovom području" - istakao je Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

Hifa Petrol kroz projekte društvene odgovornosti aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici. Ovog puta pomoć su pružili humanitarnom udruženju “Sreća za sve” iz Travnika sa donacijom u iznosu 2.000 KM.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta, bogatog asortimana proizvoda, ekskluzivnih artikala iz uvoza, te ponude osnovnih životnih namirnica, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Hifa Petrol je poznata i po svom snažnom angažmanu u sponzorstvu bh. sportista, te je kroz kampanju "Najbolji sa najboljim" koju je pokrenula 2015. godine, do danas podržala deset vrhunskih sportista među kojima su pored Lane Pudar i Amel Tuka, Damir Džumhur, Sanjin Pehlivanović, Nedžmin Ambešković, Mesud Pezer, Iron Puki, Iman Avdić, Darko Savić i Marko Maksimović.

Pod sloganom Najbolji prijatelj na putu, Hifa Petrol nastavlja ostvarivati strateške ciljeve, a to su zadovoljni uposlenici, kupci i poslovni partneri, te širenje vlastite maloprodajne mreže.

Shodno dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvorenja benzinske pumpe, prvih 250 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 05 - 24h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti