Jednokratna finansijska podrška

Bh. općina počastila sve maturante sa 200 KM pomoći

07.05.2024. 09:36 / Izvor: Fena
Čitluk

Općinsko vijeće u ponedjeljak je usvojilo Odluku o dodjeli jednokratnih financijskih potpora maturantima općine Čitluk za školsku godinu 2023/2024.

Općinsko vijeće Čitluk u ponedjeljak je usvojilo Odluku o dodjeli jednokratnih financijskih potpora maturantima općine Čitluk za školsku godinu 2023/2024.

Odlukom o dodjeli financijske potpore propisani su visina, uvjeti, način i rok isplate jednokratnih financijskih potpora maturantima s područja općine Čitluk, odnosno učenicima završnih razreda srednjih škola koji u školskoj 2023./2024. godini imaju maturu.

Pravo na potporu imaju maturanti koji imaju prebivalište na području općine Čitluk i učenici su završnih razreda Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku, kao i maturanti koji imaju prebivalište na području općine Čitluk, a pohađaju završne razrede srednjih škola izvan općine Čitluk.

Sredstva za potpore maturantima osigurana su u proračunu Općine Čitluk i biti će isplaćena u iznosu od 200 KM svim maturantima koji ispunjavaju uvjete, priopćeno je iz čitlučke općine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti