Novo priznanje: eKapija.ba dobitnik Best Buy Award nagrade

18.11.2013. 14:25 / Izvor: eKapija.ba

Icertias, politički nezavisna organizacija sa sjedištem u Cirihu, čiji je cilj da potiče inovativne načine istraživanja i testiranja tržišta na lokalnom i međunarodnom nivou, dodijelila je portalu eKapija.ba nagradu Best Buy Award.

 

Icertias, politički nezavisna organizacija sa sjedištem u Cirihu, čiji je cilj da potiče inovativne načine istraživanja i testiranja tržišta na lokalnom i međunarodnom nivou, dodijelila je portalu eKapija.ba nagradu Best Buy Award u BiH.

"U istraživanju Best Buy Award Business 2013./2014. u BiH portal eKapija.ba je u minimalno jednoj od istraženih kategorija osvojio najveći broj glasova ispitanika, čime ste pobijedili direktnu konkurenciju", navodi se između ostalog u saopćenju Icertiasa.

U okviru istraživanja od ispitanika je traženo da navedu naziv poslovnog web servisa (poslovne informacije, informacije o tenderima, izvještaji s berze, i sl.) koji u Bosni i Hercegovini, po njihovom mišljenju i iskustvu nudi za njih i njihovu tvrtku najbolji omjer cijene i kvalitete.

"Best Buy Award - medalja koju mogu nositi samo proizvodi i usluge vrhunske kvalitete i odlične cijene, priznanje je koje nas obavezuje da nastavimo s konstantnim ulaganjem u kvalitetu što je i do sada bila smjernica našeg razvoja. Izuzetno smo ponosni na naš uspjeh i naravno nastavljamo sa kvalitetnim radom pazeći prije svega na interese naših korisnika", izjavila je povodom dodjele priznanja Seida Bijedić, glavna i odgovorna urednica poslovnog portala eKapija.ba.

Inače, brojne vodeće međunarodne kompanije već aktivno koriste prestižnu nagradu Best Buy Award u svojim promotivnim aktivnostima – između ostalih i Coca-Cola, Danone, Intersport, Lactalis, Lidl, UniCredit bank, Bauhaus i brojne druge.

Best Buy Award je projekt švicarske organizacije ICERTIAS - International Certification Association, kojeg u Hrvatskoj zastupa i provodi tvrtka Axios u partnerskoj suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).

 

O nama

eKapija.ba je vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini koji pruža informacije o aktuelnim privrednim i ekonomskim dešavanjima u regionu jugistočne Europe. Osim pregleda najnovijih vijesti i izvještaja iz zemlje i regiona, eKapija.ba obezbjeđuje i ekonomske analize, izvještaje sa berze, najave novih investicija, pregled najnovijih tendera i pobjednika tendera, kao i najveću i najažurniju bazu privrednih i pravnih subjekata. Od osnivanja 2005. godine pa do danas Poslovno-investicioni portal eKapija.ba postao je neprikosnoveni informacioni motor modernog poslovanja na području Bosne i Hercegovine, ali i šireg regiona jugoistočne Evrope. Koncipiran kao B2B (business to business) daje šansu za razmjenu informacija ključnim kompanijama na tržištu, koji zahvaljujući portalu eKapija.ba mogu postati i Vaši poslovni partneri.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti