MIBO Komunikacije prvi Cisco Silver Partner u BiH

23.12.2013. 09:52 / Izvor: eKapija.ba

Certifikacija je provedena od strane nezavisne certifikacijske kuće NSF iz Velike Britanije, koja je potvrdila usklađenost sa visokim standardima i strogim zahtjevima definisanim u Cisco partnerskom programu.

MIBO Komunikacije d.o.o. Sarajevo početkom decembra 2013. godine, nakon procesa implementacije, uspješno je obavila certifikaciju za Cisco Silver Partnera. Certifikacija je provedena od strane nezavisne certifikacijske kuće NSF iz Velike Britanije, koja je potvrdila usklađenost sa visokim standardima i strogim zahtjevima definisanim u Cisco partnerskom programu.

"Ovim je našoj firmi dodijeljen certifikat za status Silver partnera, čime smo dokazali visok nivo specijalizacije u domenu Cisco Systems tehnoloških rješenja i usluga, integracije Cisco Lifecycle Services procesa pružanja usluga i postizanja visokog stepena zadovoljstva naših korisnika", navode iz ove firme.

Na ovaj način MIBO Komunikacije je postala prva bh. firma certificirana kao Cisco Silver Partner, a ovim uspjehom najviše dobijaju njihovi korisnici, jer Cisco Silver partneri pružaju kvalitetniju uslugu, imaju odličnu tehničku podršku, ekspertizu i osiguravaju veći stepen zadovoljstva korisnika.

"Naša firma će u svom radu i dalje nastaviti da primjenjuje najaktuelnije svjetske trendove, kako po pitanju standarda tako i tehničko-tehnoloških rješenja kojima se bavimo", ističu iz MIBO Komunikacija.

Opšti podaci

MIBO Komunikacije d.o.o. Sarajevo je privatna kompanija koja se na tržištu profilirala na području telekomunikacijskog inženjeringa i distribucije proizvoda renomiranih svjetskih brendova. Djelatnost kompanije se sastoji u integraciji kompletne infrastukture sistema, stvaranju kvalitetno oblikovanih, objedinjenih i sigurnih "high-speed" rješenja, prema zahtjevima partnera. Kompanija je osnovana 1996. godine, u privatnom je vlasništvu i poslove obavlja iz centralnog ureda u Sarajevu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti