Bobar Autosemberija predstavila svoje proizvode na sajmu u Mostaru

14.04.2014. 14:38 / Izvor: eKapija.ba
Bobar Autosemberija predstavila svoje proizvode na sajmu u Mostaru
OTVORI GALERIJU

Kompanija Bobar Autosemberija predstavila se na Sajmu gospodarstva u Mostaru zajedno sa ostalim predstavnicima Bobar Grupe.

Kompanija Bobar Autosemberija predstavila se na ovogodišnjem sajmu gospodarstva u Mostaru zajedno sa ostalim predstavnicima Bobar Grupe.

 Goran Ignjatović, šef komercijale Bobar Autosemberije, kaže da su zadovoljni posjetom sajmu, te da su se predstavili svojim asortimanom guma i drugih proizvoda iz njihove ponude.

Navodi da interes za njihove gume postoji jer rade brendove kao što je  Nokia i Kumho, koje nema njihova konkurencija, a čije cijene su prilagođene našim uvjetima.

Bobar Autosemberija se, između ostalog, bavi trgovinom nafte i naftnih derivata, distribucijom guma, ulja, špedicijom, ima tehničke preglede širom RS, kao i vozne jedinice za  unutarnji i međunarodni promet robe. Na sajmu u Mostaru su predstavljali i proizvode drugih članica Bobar grupe kao što je Elvaco d.d. Bjeljina  koja se bavi metalnom industrijom, drvna industrija BMD Fabrika parketa Janja, te Bobar radio.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti