Summit 300 NAJBOLJIH: Uručene nagrade za doprinos razvoju poduzetništva

27.03.2015. 13:54 / Izvor: eKapija.ba
Summit 300 NAJBOLJIH: Uručene nagrade za doprinos razvoju poduzetništva
OTVORI GALERIJU

Nagrade su dobili općine Tešanj, Teslić i Žepče za projekt BEAR, Sarajevo osiguranje, Intera Tehnološki park iz Mostara, Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče, Udruženje za poduzetništvo i posao Link, te Jozo Bejić iz Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta.

U okviru drugog regionalnog summita poduzetnika jugoistočne Europe "300 NAJBOLJIH" koji je danas počeo u Dubrovniku uručene su i nagrade za doprinos razvoju poduzetništva u JIE.

Nagrade su dobili općine Tešanj, Teslić i Žepče za projekt BEAR, Menprom, Sarajevo osiguranje, Intera Tehnološki park iz Mostara, Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče, Udruženje za poduzetništvo i posao Link, te Jozo Bejić iz Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta. 

Podsjetimo, cilj ovog Summita je promovirati  značaj poduzetništva za ekonomski i sveukupan društveni razvoj JIE.

Regionalni summit poduzetnika "300 NAJBOLJIH" predstavlja događaj na vrhu svih onih koji na bilo koji način, dirketno ili indirektno, doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o poduzetništvu, istaknuli su prethodno organizatori Summita koji je okupio osobe koje predvode ekonomski i društveni razvoj, koje u svaki gospodarski i ekonomski sustav unose ogromnu količinu vlastite energije i stvaralačke kreativnosti te znanja, talenta i sposobnosti da stvaraju i predvode i da druge motiviraju na stvaralački rad.

Sudionici Summita ova dva dana razgovoraju o budućnosti poduzetništva i mogućnostima njegovog unaprjeđenja a bit će usvojen i tekst Povelje za razvitak poduzetništva koja će predstavljati osnov buduće promocije interesa i ciljeva poduzetnika na prostorima Jugoistočne Europe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti