Mladi kreativci osnovali Agenciju za marketing i produkciju "Trik"

01.10.2015. 10:45 / Izvor: Akta.ba
Mladi kreativci osnovali Agenciju za marketing i produkciju 'Trik'
OTVORI GALERIJU

Agencija za marketing i produkciju "Trik", predstavlja novu firmu na tržištu, tačnije agenciju koja se bavi produkcijom i pružanjem marketinških usluga.

Agencija za marketing i produkciju "Trik", predstavlja novu firmu na tržištu, tačnije agenciju koja se bavi produkcijom i pružanjem marketinških usluga. Savremenim pristupom, najmodernijom opremom i kreativnim načinom razmišljanja, svojim klijentima žele osigurati poslovni uspjeh kroz širok izbor marketinških usluga, te pratećih metoda iz oblasti odnosa sa javnošću i savremenog PR-a.

Agencija je osnovana 2015. godine, a cijeli projekat je krenuo od ideje nekoliko kreativnih ljudi koji su do tada, kroz srodne poslove, također bili uključeni u svijet novinarstva, produkcije, marketinga i fotografije.

Iako mlada i tek osnovana, Agencija za marketing i produkciju "Trik" u zajedničkoj produkciji sa RTVUSK, nedavno je osvojila prvu nagradu "Grand Prix 3FOK" festivala koji se održava svake godine u Kreševu.

"'Trik' je na festival 'poslao' priču o osvajanju najvišeg vrha van azijskog kontinenta, argentinskog diva, planine Aconqagua, koju su u januaru mjesecu 2015. trojica planinara i dugogodišnjih aplinista uspjeli savladati za 17 dana. Planina je visoka 6862 metra, a jedan od trojice članova bh. ekspedicije bio je i bišćanin Ermin Lipović  - Lipa, što je svakako svojevrsna promocija grada Bihaća", kaže za portal  Akta.ba direktor Agencije Anel Kajtezović.

Vrijedi spomenuti i da je prvo mjesto osvojeno ispred Al Jazeera-e Balkans i BHRT produkcije, koje su završile na drugom i trećem mjestu, što njihov uspjeh čini još većim.

Inače, Agencija Trik pored usluge snimanja odnosno kreiranja priloga, nudi usluge snimanja reklama, seminara, intervjua, kao i promotivnog videa, reklamnog spota te privatnih zabava.

S obzirom da se vode sloganom "Djela govore više od riječi", Kajtezović napominje da su za vrlo kratko vrijeme završili nekoliko projekata i kampanja.

Među njima posebno ističe kampanje za Nacionalni park "Una", Turističku zajednicu Unsko-sanskog kantona, Općinu Ključ, Gradski sportski savez Bihać, Una RC Kiro Rafting, zatim za Opal Grupu, Hotel "Sedru",  Karate klub "Bihać", Razvojnu agencija Unsko-sanskog kantona, Limometal d.o.o. i mnoge druge.

S.B.

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti