Bihaćka Pivovara obogatila svoju ponudu i proširila brend Lipa

05.07.2016. 13:01 / Izvor: Akta.ba

Novi Pulp logo i atraktivno dizajnirana sleeve-etiketu za tri proizvoda u tri različita okusa.

Bihaćka Pivovara dd, vlasnik brenda Lipa voda, odlučila je da obogati ponudu i proširi brend Lipa na još dva podbrenda: Lipa Pulp i Lipa Ice Tea. Lipa Pulp je gazirano bezalkoholno piće od koncentriranih voćnih sokova sa dodatkom prirodne voćne pulpe.

Novi Pulp logo i atraktivno dizajnirana sleeve-etiketu za tri proizvoda u tri različita okusa: narandža, ružičasti grejp i limun sigurno će plijeniti pažnju kupcima i potrošaćima.

Uzorci dekorativnih linija i oblika sa pažnjom su ručno iscrtani kako bi naglasili osjećaj prirodnosti, pulpe i trenutačnog osvježenja.

Kombinujući boje na šarenom uzorku, stvorena su tri različita okusa, arome i raspoloženja. Klasičnom tipografskom oblikovanju pridodat je dašak kaligrafskog i organskog izgleda. Crna boja na etiketi otkriva da ovaj proizvod Lipa Pulp pripada liniji premium proizvoda.

Bihaćka Pivovara je suvremena tvornica zahvaljujući, prije svega, vrhunskoj tehnologiji proizvodnje, koja osigurava visoku kvalitetu i osobene karakteristike svih proizvoda, što potvrđuju i najbolje ocjene Instituta za ispitivanje kvaliteta zemalja evropske unije. Prošle godine su obilježili 25 godina psotojanja. Kao dokaz opredijeljenosti rukovodstva firme sa konstantnim ulaganjem u kvalitetu proizvoda općenito, jedini je mogući garant uspjeha na slobodnom ekonomskom tržištu, uporedo sa razvojem novih proizvoda, jesu priznanja i nagrade koje su u posijedu ove kompanije koja se svakodnevno razvija.

Lipa voda jedan od vodećih brendova

Jedan od vodećih brendova na bh. tržištu vode jeste Lipa voda, čiji vlasnik je kompanija Bihaćka Pivovara d.d. a kojoj konzumenti vjeruju od 2007. godine. Urađenim analizama, utvrđeno je da se radi o čistoj prirodnoj izvorskoj vodi visoke kvalitete, čiji se izvori nalaze podno planine Plješevica, čija je nadmorska visina 1657 m. Etiketa simbolizira vrhove Plješevice, podno kojih se i nalaze izvori Lipe vode, a njena plava boja nam govori da se radi o prirodnoj izvorskoj vodi. Portal Packaging of the World, koji se bavi promocijom dizajna ambalaže, predstavio je 2014 godine novu ambalažu Lipa vode Bihaćke pivovare i na taj način uvrstio ju među najbolji svjetski dizajn ambalaža.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti