Wintec: Interes u BiH za mašine koje čiste vodene površine

19.07.2016. 13:40 / Izvor: Akta.ba

Radi se o Truxor mašini koja omogućava pristup teško dostupnim mjestima, idealni su za rad u jezerima, kanalima, rijekama, močvarama...

Nakon uspješne prezentacije i isporuke multifunkcionalne mašine za čišćenje vodenih površina za Općinu Konjic Wintec je nedavno mašinu predstavio i na jezeru Modrac, potvrdio je za poslovni portal menadžer prodaje Winteca Mahir Bjelonja.

Radi se o Truxor mašini koja omogućava pristup teško dostupnim mjestima, idealni su za rad u jezerima, kanalima, rijekama, močvarama, morskim obalama i ostalim područjima u blizini vode.

"U pitanju je vrlo fleksibilna mašina sa velikim brojem dodataka i alata. Operacije koje je moguće izvršiti sa Truxor strojevima su: rezanje trske, sakupljanje otpada, trave, trske, pijeska, mulja, ispumpavanje mulja, nafte, ulja, iskopavanje, čišćenje ulja itd. Fokus mašine je na preciznošću i vrlo dobroj kontroli na kopnu i vodi. Sposobnost okretanja, ponovnog pokretanja i postizanja pune brzine su neke od karakteristika. Svi dodaci se mogu vrlo brzo mijenjati, a dovoljna je jedna osoba za upravljanje radom mašine", kazao je Bjelonja.

Inače, Wintec je ekskluzivni zastupnik za Truxor amfibije na području Bosne i Hercegovine.

Osim Lukavca, Wintec očekuje tokom godine i realizaciju velikog broja projekata u BiH, a za neke od njih već su potpisani i ugovori.

 

 

Wintec - Truxor alati.mp4

 

 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti