In Time ured od sada krasi slika brenda Articoolisan

06.09.2016. 15:00 / Izvor: Akta.ba
In Time ured od sada krasi slika brenda Articoolisan

In Time je jedna od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini, osnovana je 1997 godine u Sarajevu.

U znak zahvalnosti, kao jednom od sponzor-partnera na nedavno održanom B2B akta.ba događaju upriličenom u okviru proslave 11 godina uspješnog poslovanja našeg portala, In Time-u je dodjeljena slika mladih kreativnih ljudi koji rade i djeluju pod imenom Articoolisan.

Njihove radove karakterišu motivi kao što su prirodne ljepote naše države, država okruženja, gradovi, planine, rijeke, građevine, historija i naše domaće priče i teme koje su na jedan zanimljiv i moderan način uokvirene u unikatnu sliku za vaš dom.

Alma Halvadžija, direktorica prodaje In Time o suradnji sa našim portalom kaže: "Dosadašnja saradnja sa akta.ba pokazala se produktivnom sa obje strane i to je nešto što nikako nećemo zanemariti u našem budućem radu i poslovanju. Zahvalna sam što je i akta.ba prepoznala naš rad i što nas je prihvatila za jednog od sponzora na svom B2B događaju, koji će svakako biti upamćen."

In Time je jedna od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini, osnovana je 1997 godine u Sarajevu. Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti