RM Company proizvođač HTZ opreme planira širiti prodajnu mrežu

06.10.2016. 09:23 / Izvor: Akta.ba
RM Company proizvođač HTZ opreme planira širiti prodajnu mrežu
OTVORI GALERIJU

Ako vam je potrebna HTZ oprema, prodajni štand RM Company možete posjetiti i na Sajmu ZEPS koji je smješten ispred hale J.

RM Company d.o.o. Zenica, firma poznata po dugogodišnjem radu na opremi za zaštitu i sigurnost radnika, predstavila se tradicionalno i ove godine na sajmu ZEPS u Zenici sa HTZ opremom koja je potrebna za jednog radnika od rukavica, cipela, odjela, šljemova do naočala.

Kompanija je za sve kupce u okviru Sajma osigurala i sajamsko sniženje pojedinih proizvoda.

Danijela Todorović, komercijalista u kompaniji za poslovni portal Akta.ba kaže kako su pored inostranih proizvoda predstavili i svoje koje proizvode u vlastitoj šivaonici u Zenici, gdje jedan dio radi iz vlastitog programa, a drugi  prema zahtjevu kupaca, grafička dorada, štampanje, vez ...

Kompanija se može pohvaliti i uspješno okončanim tenderskim procedurama. Naime, dobili su tender i ujedno saradnike u poslovanju JP Rad Tešanj za radna i zaštitnu odjeću, Elektroprivredu BIH za ostalu zaštitnu opremu, ŠPD Unsko Sanske šume  za zaštitnu odjeću, zaštitnu obuću i ostalu zaštitnu opremu, KPZZZT Zenica za trogodišnju nabavku kopletne radne i zaštitne opreme, JP VIK Trebinje za radnu i zaštitnu odjeću i radnu i zaštitnu obuću, Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići Fojnica za radnu i zaštitnu odjeću i opremu i ostalu obuću za korisnike...

Todorović  kaže kako imaju u planu i proširenje prodajne mreže.

Ako vam je potrebna HTZ oprema, prodajni štand RM Company možete posjetiti i na Sajmu ZEPS koji je smješten ispred hale J.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti