BIOS i Termoholding na sajmu sa novim proizvodima u svojoj ponudi

07.10.2016. 09:52 / Izvor: Akta.ba
BIOS i Termoholding na sajmu sa novim proizvodima u svojoj ponudi
OTVORI GALERIJU

Ove godine u ponudi je jedan novi proizvod-toplinska pumpa za pripremu sanitarne vode koju prvi put predstavljaju na sajmu.

Kompanija Termoholding i BIOS se na genaralnom sajmu ZEPS u Zenici predstavljaju sa proizvodima iz svoje ponude.

Kompanija Termoholding je distributer toplinske tehnike i alata Bosch za BiH. Na sajmu se predstavljaju sa novom Boschovom akcijom toplinske tehnike u kojoj su predstavili sve one proizvode za toplinsku tehniku koje se traže i prodaju na bh. tržištu.

''Predstavljamo kotolove na čvrsto gorivo, peletne, uljne, kondezacijske kotolove, te peletne brenere, plinske kondezacijske aprate i termoblokove, solarne sustave svih veličina i dimenzija. Ove godine u ponudi je jedan novi proizvod-toplinska pumpa za pripremu sanitarne vode koju prvi put predstavljamo na sajmu'', navode iz ove kompanije.

Dodaju da je ovaj proizvod interesantan za naše tržište i može biti alternativa solarnim sustavima u kontinetalnim dijelovima gdje nema puno sunčanih dana. "Ovo je idealna je stvar za veće potrošače sanitarne vode'', navodi iz kompanije. 

Na sajmu su predstavili i Bosch akciju staro za novo koja nudi popust od 25 posto na čitav asortiman iz kataloga. Akcija traje do 30.11. 2016.

Dodaju da su ovom akcijom obuhvaćeni svi električni bojleri, te električni kotllovi i konvektori koji su jeftina alternativa za grijanje.

Predstavili su se i sa  stropnim toplotnim kalaliferom koji je namjenski napravljen za pilićare. Radi se o proizvodu snage od 45 do 80 kilovata sa kojim sa puno manjom instalacijom grijanja se može postići puno bolji efekat.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti