Drvoprerađivačima iz BiH upućen poziv za poslovnu suradnju

15.11.2016. 08:35 / Izvor: Fena
Drvoprerađivačima iz BiH upućen poziv za poslovnu suradnju

ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres uputilo je javni poziv svim drvoprerađivačima iz BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju.

ŠGD Hercegbosanske šume d.o.o. Kupres uputilo je javni poziv svim drvoprerađivačima iz BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju s njima i sklapanje kupoprodajnih ugovora za 2017. godinu, da traženu dokumentaciju dostave najkasnije do 15. prosinca.

Osim zahtjeva, koji bi trebao sadržavati količinu i vrste drvnih sortimenata, poslovni komitenti trebali bi dostaviti i pravovaljanu dokumentaciju vezanu za svoj pravni subjekt.

Iz ovog gospodarskog društva napominju da navedene dokumente, izuzev uvjerenja porezne uprave, ne trebaju dostavljati poduzeća koja su s njima već ranije imala sklopljen kupoprodajni ugovor.

Drvoprerađivači s područja Hercegbosanske županije dužni su dostaviti i potvrde od porezne uprave o broju prijavljenih djelatnika u 2016. godini, za koje su izmirili obveze za poreze i doprinose sa 30. studenim 2016. godine, kao i izjavu, ako imaju proizvod više faze prerade drveta ili finalni proizvod.

Tražene zahtjeve i dokumente  u ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. trebaju se dostaviti od 1. do 15. prosinca ove godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti