Alpha security Banja Luka ima 400 zaposlenih i konstantno širi svoju mrežu

21.11.2016. 11:39 / Izvor: Akta.ba
Alpha security Banja Luka ima 400 zaposlenih i konstantno širi svoju mrežu

Alpha security posluje u skladu s međunarodnim standardom ISO 9001:2008 i uživa ugled pouzdanog poslovnog partnera.

Alpha security d.o.o. je kompanija za obavljanje poslova iz domena fizičkog i tehničkog obezbjeđenja lica i imovine.

Rajko Kukrić, direktor poslovne jedinice Alpha security u Banja Luci za poslovni portal Akta.ba govorio je o radu kompanije.

"Kompanija je osnovana u aprilu 2008. godine sa sjedištem u Banja Luci. Djelujemo i radimo u skladu sa zakonima Republike Srpske i sa mrežom poslovnih jedinica u svim većim gradovima RS, Bijeljini, Doboju, Trebinju, Istočnom Sarajevu i Brčkom. U našoj poslovnici u Banja Luci zaposleno je oko 100 radnika a u cjelokupnoj mreži naše kompanije njih oko 400 i svakodnevno radimo na širenju naše poslovne mreže", govori Kukrić.

Kukrić kaže kako svoju misiju ostvaruju stručnim radom, razvojem i inoviranjem usluga, metoda i postupaka u procesima rada i poslovanja, sa ciljem zadovoljenja potreba korisnika njihovih usluga.

"U našem poslu važan je konstatntan razvoj u skladu sa novim tehnologijama i dostignućima, u skladu sa tim i naša kompanija se konstantno razvija u svim segmentima naših djelovanja", kazao je Kukrić.

O tome kakva je potražnja za uslugama kompanije Alpha security i koje su to usluge najtraženije, Kukrić kaže kako je podjednaka potražnja za uslugama fizičkog i tehničkog obezbjeđenja.

"Mlađe generacije uglavnom traže tehničku vrstu zaštite kroz alarme i videonadzore, koju mogu pratiti putem mobilnih aplikacija ili nekih drugi uređaja, dok su one malo starije generacije uvijek više za čovjeka tj. fizičku zaštitu njihovog objekta. Pravna lica uglavnom koriste usluge fizičke zaštite, a fizička lica su većinom korisnici tehničke zaštite koju ugrađuju u svoje kuće i stanove ali i poslovne objekte", govori Kukrić.

Rukovodeći menadžment kompanije čine visokoobrazovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima bezbjednosti i obezbjeđenja.

Kvalitetne bezbjednosne analize rizika i prijetnji, timska organizacija rada, brzo otkrivanje, reagovanje i upravljanje kriznim situacijama su osnovne odlike sadržaja rada rukovodećeg menadžmenta na čelu sa direktorom Kusmuk Duškom.

Alpha security posluje u skladu s međunarodnim standardom  ISO 9001:2008 i uživa ugled pouzdanog poslovnog partnera, što službeno ovaj certifikat i potvrđuje.

Ne zanemaruju ni važnost društvene odgovornosti prema ljudima u čijoj sredini djeluje, što pokazuju svojim učešćima u različitim humanitarnim aktivnostima.

Usluge kompanije Alpha security

Kompanija Alpha security nudi usluge koje otvaraju mogućnost poslovno-tehničke saradnje u segmentima fizičko obezbjeđenje lica i imovine i transport vrijednosti, monitoring centar - monitoring alarmnih sistema, kao i video-nadzornih, alarmi, protivprovalni i protivprepadni sistema, perimetarska zaštita, vatrodojavni, protivpožarni sistem, video-nadzor, GPS satelitsko praćenje, kontrola pristupa i evidencija radnog vremena zaposlenih, pohranjivanje i zaštita dokumenata tačnije mikrofilmovanje, građevinski i bravarski radovi u poslovima zaštite i konsalting.

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti